05 Mai

0
42


” În urma, Isus s-a suit pe munte ; a chemat la El pe cine a vrut  si ei au venit la El. A rînduit dintre eidoprezece ca sa-I aiba cu Sine si sa-i trimita sapropovaduiasca.” Marcu 3:13-14


Cred ca multi dintre noi ne-am jucat în copilarie, înaltînd zmee. La început însa , zmeele n-au fost concepute pentru a fi jucarii . Acestea au fost inventate de armata chineza si erau folosite pentru a trage atentia tuturor soldatilor si a transmite mesaje. O anume combinatie de cuori folosite la decorarea zmeelor, continea un cod secret prin care soldatiiîntelegeau mesajul pe care comandantul voia sa-l transmita.

 Chiar daca erau împrastiati pe cîmpul de bataie, soldatii chinezi priveau la zmeul înaltat si stiau care este ordinul comandantului.

Dumnezeu asteapta ca si viata noastra traita împreuna cu Hristos, sa contina un mesaj pentru toti cei care ne urmaresc. Mesajul principal pe careDumnezeu doreste sa-l faca cunoscut întregei lumi este ca El este biruitor ,iar în dragostea Lui ofera aceasta biruinta tuturor celor ce sunt gata sa creada. Ete viata ta o astfel de marturie ?

Rug. Doamne Isuse : ajuta-ma sa Te înalt ca domn al vietii mele , pentru ca toti cei ce ma urmaresc , sa te vada pe Tine.Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.