06 Iunie – REVARSĂ-țI ÎNCHINAREA DIN INIMĂ

1
44

“Maria “¦ a uns picioarele lui Isus” (loan 12:3)

Biblia spune: “Măria a luat un litru cu mir de nard curat, de mare preț, a uns picioarele lui Isus, și l-a șters picioarele cu părul ei; și s-a umplut casa de mirosul mirului. Unul din ucenicii Săi “¦ a zis: “De ce nu s-a vândut acest mir cu trei sute de lei, și să se fi dat săracilor?” (loan 12:3-5).
Când a venit vorba de închinare, Maria “a dat cea avut ea mai bun” și a umplut casa cu mireasma închinării ei. Și Domnul Isus a primit lucrul acesta! Putem invăța o lecție de aici. Lasă deoparte părerile tale preconcepute, preocuparea pentru sine și fată de ceea ce cred ceilalți și varsă-ți inima în închinare. Alătură-te psalmistului: “buzele mele cântă laudele Tale. Te voi binecuvânta, deci, toată viața mea, și în Numele Tău îmi voi ridica mâinile” (Psalmul 63:3-4).
Când oamenii încearcă să te intimideze și să te reducă la tăcere, nu-i lăsa. Când au încercat asta cu Domnul Isus, El i-a mustrat și le-a spus: “dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga” (Luca 19:40). Nimic nu zidește intimitatea ca și cuvintele de dragoste și de apreciere. Mereu va exista un luda care va spune: “Ce pierdere de timp; cât efort irosit”. Asta pentru că lumea nu înțelege două lucruri: din ce te-a mântuit și te-a scăpat Dumnezeu; și că închinarea e modul în care intri în prezența lui Dumnezeu, te bucuri și devii mai puternic.

1 COMENTARIU

  1. Pace

    as vrea mult sa primesc meditatiile zilnice,imi placeau tare mult si ma ajutau enorm
    nu stiu care este motivul pentru care nu le mai pune.ti pe net dar oricum cred ca erau o mare binecuvintare pentru multi

    o zi plina de prezenta LUI !

    daniela-italia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.