06 Iunie

0
33

“Cinstiti pe toti oamenii, iubiti pe frati; temeti-va de Dumnezeu; dati cinste împaratului!” I Petru 2:17

Este foarte important sa nu-ti uiti niciodata identitatea si sa stii cine esti din perspectiva lui Dumnezeu. În misiunea sa, profetul Isaia, a avut ca prioritate sa aminteasca poporului Israel cine sunt ei în realitate. De aceea mereu si mereu, el le-a spus ca nu sunt ca toate celelalte neamuri, numai niste ratacitori pe drumul vietii, ce alerga pe drumul spre mormânt, ci ei sunt de fapt, alesii lui Dumnezeu, unsi si pusi deoparte pentru un plan maret!

Nici noi n-ar trebui sa uitam ca suntem “copiii lui Dumnezeu”, “cei pentru care a murit Hristos” membri ai celei mai importante famili : “familia lui Dumnezeu!

Familia de care apartinem, ne poate crea un mare privilegiu în aceasta lume; nu-i asa?

Când senatorul Teddy Kennedy s-a înscris în competitia electorala pentru Senatul Statelor Unite, John, fratele sau mai mare era deja presedinte, iar Bobby, un alt frate de-al sau, era general de armata.

Potrivit unor informatii, acesta ar fi spus fratelui sau ce era presedintele SUA, ca ar prefera sa-si schimbe numele, pentru ca nu doreste sa câstige postul de senator, datorita reputatiei pe care fartele sau o avea.

Este un mare avantaj în aceasta lume, sa te cheme: Kenedy, Roosevelt sau Rockefeller; nu-i asa? Dar este un si mai mare avantaj, pentru cei ce sunt membri ai familiei lui Dumnezeu, pentru ca acest statut, nu este recunoscut doar în aceasta lume ci si în vesnicie!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca pot fi copilul Tau, fiind partea familiei Tale. Ajuta-ma sa nu uit niciodata cinstea ce mi-ai oferit-o si sa traiesc în fiecare zi la înaltimea asteptarilor Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.