06 Iulie

0
39

” Când a vazut gloatele , I s-a facut mila de ele , pentru ca erau necajite si risipite , ca niste oi care n-au pastor .” Mat.9:36

Domnul Isus a privit cu mila spre gloate, pentru ca acestea erau necajite si risipite ca o turma fara pastor . Pentru ca în acesta stare spirituala erau foarte multi, El le spune ucenicilor: “Mare este secerisul dar putini sunt lucratorii !” Cu alte cuvinte, Domnul Isus a dorit sa-i constientizeze pe ucenici de faptul ca nu sunt lucratori îndeajuns pentru a împlini nevoile celor din jur.

Aceiasi situatie este caracteristica si zilelor noastre. De aceea putem sa ne întrebam : “Unde sunt lucratorii ?” Unde sunt cei ce ar trebui sa se implice în viata altora ? Unde sunt cei ce ar trebui sa jertfeasca din timpul si bunurile lor , pentru a-i ajuta pe tinerii si vârstnicii ce au ajuns victime ale viciilor si necazurilor vietii ?

Hristos pune si astazi aceiasi întrebare : ” Unde sunt lucratorii ? ” La numarul celor ce-i vor sluji pe altii, poate El sa adaoge si numele tau ?

Rug. Doamne Isuse ;ajuta-ma sa pot raspunde chemarii dragostei Tale si sa fiu unul dintreseceratorii pe care sa-i folosesti lasecerisul Tau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.