06 August

0
40

“De aceea simt placere în slabiciuni, în defaimari, în nevoi, în prigoniri, în strîmtorari, pentru Cristos; caci cînd sînt slab, atunci sînt tare.” 2 Cor.12:10

Ce lucruri credeti ca ar putea duce pe genunchi chiar si pe cei mai puternici si mai mîndri barbati? Raspunsul este nimic si nimeni altcineva, afara de Isus Cristos si dragostea Lui desavîrsita.

Acum, este frumos sa vorbim despre Cristos si maretia dragostei Sale, dar astazi as vrea sa va spun ca numai atunci cînd renuntam total la noi însine, abia atunci începem sa experimentam aceasta putere si dragoste.

Nu conteaza cît de puternici am putea crede ca sîntem, fiindca într-o zi toate lucrurile pe care am contat se vor dovedi a fi fara niciun folos. Vor fi momente în viata cînd vom ajunge într-un anume punct în care ne vom pleca pe genunchi si vom spune: “Doamne, acest lucru nu-l pot face singur; am nevoie de tine si de ajutorul Tau!”

Indiferent daca pentru a ne determina sa ne plecam pe genunchi este vorbade necazuri, suferinte sau nevoi, pe care le întîlnim în mijlocul acestei lumi, sau provocari spirituale, în astfel de situatii trebuie sa stim ca Cristos este tot ceea ce ne trebuie.

Ai ajuns vreodata în vreo situatie în care singura cale de iesire ar fi trebuit sa fie un miracol? Nu este nimic mai înaltator decît sa-L vezi pe Dumnezeu croindu-ti un drum chiar si în locurile despre care ai crezut ca nu mai este nicio iesire.

Findca în astfel de situatii numai Dumnezeu este cel ce poate aduce izbavirea, este atît de trist sa-i vezi pe unii crestini care se lupta singuri pentru a înfrunta aceste probleme, fara sa apeleze la ajutorul lui Dumnezeu. De aceea, trebuie sa întelegem ca Dumnezeu ne aduce uneori pîna în punctul în care ne vedem cei mai slabi, nu pentru a ne frînge sau a ne umple de descurajare, ci pentru a ne învata cumputem beneficia de puterea Sa supranaturala.

Domnul Isus asteapta sa ne întoarcem spre El în prima noastra reactie, nu cu ultimile noastre puteri!

Nu stiu daca în aceasta zi zbori pe înaltimi sau esti trîntit la pamînt. Dar indiferent de situatia în care te gasesti, nu încerca sa rezolvi toate problemele de unul singur, ci lasa-L pe Cristos sa lucreze pentru tine.

DUMNEZEU NE CONDUCE SPRE PUNCTUL LEPADARII TOTALE DE NOI ÎNSINE, PENTRU CA ÎN ACEST FEL SA NE AJUTE SA EXPERIMENTAMNEMARGINITA LUI PUTERE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.