06 Aprilie

0
49

” În sîrguinta, fiti fara preget. Fiti plini de rîvna cu duhul. Slujiti Domnului” Rom 12:11

Viata noastra trebuie sa fie plina de entuziasm. Este nevoie de mai multa rîvna în lucrare, în familie si în Biserica. Sunt unii oameni care se sperie atunci cînd biserica este înflacarata, iar atmosfera devine entuziasta.
Aceasta îmi aminteste de o povestire pe care a scris-o David Mc. Cullough, despre Teddy Rosse.

Mama sa a descoperit întro zi ca baietelului ei , Teddy , îi era frica sa paseasca singur în cladirea Bisericii. Cînd l-a întrebat : “de ce ti-e asa de frica “? , acesta a raspuns : “Ma manînca rîvna “! Ce înseamna asta, l-a întrebat nedumerita mama ? Nu l-ai auzit pe pastor ? A citit despre asta în Biblie !

Mama nu stia cum sa-i raspunda; de aceea a luat o concordanta si a citit toate textele despre rîvna. La un anume text , baiatul a oprit-o spunîndu-i: “Asta-i” !
Mama citise : “Ucenicii lui si-au adus aminte ca era scris :”Rîvna pentru casa Ta Ma manînca pe Mine “! Ioan 2:17

Neîntelegînd sensul acestei declaratii a Domnului Isus, micutul Teddy nu voia sa aiba cu nimic de a face cu aceasta rîvna care îi manînca pe oameni !

Sunt însa si oameni mari care au aceeasi atitudine: Se tem ca nu cumva înflacararea Bisericii sa faca ca aceasta sa nu mai poata fi controlata.
Cuvîntul ” entuziasm” vine din grecescul “entousiasmos” , care înseamna :”Dumnezeu în noi”.

Sa lasam ca dragostea lui Dumnezeu sa ne aprinda , pentru ca lumea din jurul nostru are nevoie de aceasta caldura !

Rug. Doamne Dumnezeule ; aprinde-mi inima cu dragostea Ta si ajutama sa împartasesc aceta dragoste arzatoare, pentru a înflacara si pe altii .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.