06 Aprilie

0
31

“Apoi am zis împăratului: “Dacă găsește împăratul cu cale, să mi se dea scrisori pentru dregătorii de dincolo de Râu, ca să mă lase să trec și să intru în Iuda, și o scrisoare pentru Asaf, păzitorul pădurii împăratului, ca să-mi dea lemne să fac grinzi pentru porțile cetățuii de lângă casă, pentru zidul cetății, și pentru casa în care voi locui.” Împăratul mi-a dat aceste scrisori, căci mâna cea bună a Dumnezeului meu era peste mine. Neemia 2:7-8

Ușa oportunităților balansează pe balamalele rugăciunii! Fiindcă succesul vine doar atunci când Dumnezeu deschide ușa pentru noi, de aceea, trebuie să-i adresăm toate cererile noastre prin rugăciune.

Însuși Domnul Isus ne spune:” Cereți, și vi se va da; căutați și veți găsi; bateți, și vi se va deschide.” Mat.7:7

Pentru ca ușa să se deschidă, noi trebuie să batem prin rugăciune. Iar când Domnul Isus deschide ușa, nimeni n-o mai poate închide!

Deși Neemia vroia să acționeze pentru a-i ajuta pe cei din Iuda și Ierusalim, el a așteptat mai întâi ca Dumnezeu să-i deschidă ușa. Acest fapt ne arată că el știa o lecție deosebită despre conducere, carespune că îi poți conduce pe cei ce vin în urma ta, doar atunci când ești gata să-L urmezi pe Cel ce merge înainte.

În urma rugăciunilor sale, Dumnezeu a deschis o așa ușă pentru Neemia, încât nu numai că i s-a permis să meargă la Ierusalim, dar a primit și toate materialele de care avea nevoie pentru lucrarea pe care vroia să o împlinească.

Să nu uitați însă că nu veți avea niciun rezultat dacă veți încerca să spargeți ușa și să vă angajați în lucrările pe care doriți să le faceți, înainte ca Dumnezeu să v-o deschidă.

De aceea, fiți gata începând chiar de astăzi, să vă încredințați toate planurile lui Dumnezeu, prin rugăciune și așteptați apoi cu răbdare timpul când El vă va deschide toate ușile.

CÂND CAUțI CĂLĂUZIREA LUI DUMNEZEU, EL ÎțI VA DESCHIDE O UȘĂ PE CARE NIMENI N-O VA MAI PUTEA ÎNCHIDE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.