05 Septembrie

1
30

” Atunci Ti-am marturisit pacatul meu, si nu mi-am ascuns faradelegea. Am zis:”Îmi voi marturisi Domnului faradelegile!” Si Tu ai iertat vina pacatului meu.” Psalmul 32:5

Sentimentul de vinovatie, este cea mai mare bariera în construirea relatiilor pe care trebuie sa le avem cu Dumnezeusi cu semenii.  Atata vreme cat purtam povara vinovatiei, nu mai permitem nimanui sa ne cunoasca secretele vietii , de teama sa nu fim descoperiti si facuti de rusine.

Pentru a testa credinciosia supusilor sai, un rege a trimis într-o zi o scrisoare catre 20 dintre cei mai apropiati slujitori, în care le-a spus:”s-a descoperit tot ceea ce ati facut; salvati-va viata!”

Pana a doua zi, toti cei 20 de slujitori au parasit cetatea.

Ce ai face daca ai primi astazi aceeasi scrisoare ?

Daca ne vom marturisi pacatele pe care le-am savarsit si ne vom cere iertare de la Dumnezeu si de la cei fata de care am gresit, Domnul Isus ne va scapade povara vinovatiei, ajutandu-ne astfel sa întarim relatiile rupte.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; izbaveste-ma de povara vinovatiei si iarta-ma pentru pacatele savarsite, pentru ca sa pot avea libertate deplina în relatia cu Tine si cu semenii. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Intradevar povara vinovatiei ne urmareste la orice pas,si de fiecare data ea ne impiedica sa credem ca Domnul Isus Hristos,in timpul savarsiri pacatelor murea pe cruce pentru noi si sangele Lui curgea in jos pe cruce pentru acele pacate,dar noi nu pricepeam pana cand o picatura din acel sange a curs pe fiecare crestin cand si-a recunoscut pacatele ,ca apoi sa fim spalati in sangele Lui,ca sa ne sfinteasca pentru intampinarea Lui,APOC.7:13-17,aceasta e lucrarea Duhului sfant,intorcerea la Dumnezeu si recunoasterea pacatelor,si apoi primim iertarea,si increderea in cel ce ne-a chemat de la moarte la viata,Domnul Isus Hristos,slavit sa-i fie numele.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.