05 Mai Mărturisirea unui preot (4)

0
40

” “¦lumea cu înțelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu în înțelepciunea lui Dumnezeu”¦” 1 Corinteni 1.21

“Ce s-a întâmplat mai departe? Am devenit un preot renumit, însă în interiorul meu nu aveam pace, căci nu eram sigur de mântuirea mea. Aveam impresia că Dumnezeu este departe de mine, și totuși El era foarte aproape.

Într-o zi mi-a venit gândul: «Tu ai evanghelia, citește-o și vei primi lumină.» Pe genunchi și cu mâini tremurânde am deschis Biblia. Ochii mi-au căzut pe versetul: «Voi ați fost cumpărați cu un preț. Nu vă faceți dar robi oamenilor.» Prin aceste cuvinte a venit lumina lui Dumnezeu în viața mea și pentru prima dată am văzut marea taină a mântuirii. Mi-am zis: «Isus m-a cumpărat. Atunci El m-a și mântuit. Eu nu voi fi mântuit prin faptul că merg la Maria. Eu nu voi fi mântuit prin purgatoriu, spovedanii sau exerciții de căință. Eu sunt mântuit numai prin Isus Hristos.»

Când duminică dimineața oamenii au venit la biserică, nu le-am predicat despre Maria sau despre sfinți, ci tuturor celor prezenți în marea biserică le-am prezentat DARUL lui Dumnezeu: Isus Hristos și iertarea păcatelor, viața veșnică numai prin credința în Isus Mântuitorul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.