05 Iunie

1
33

“El socotea ocara lui Hristos ca o mai mare bogăție decît comorile Egiptului, pentru că avea ochii pironiți spre răsplătire.” Evrei 11:26

Cît de des te gîndesti la viitor?

Daca doresti sa lasi ca mostenire o mare binecuvîntare pentru generatiile care vor veni, este important sa stii ce lucruri îti atrag atenția. Cînd Moise a vazut cît de mari erau necazurile israelitilor si ce grea era robia în care acestia au ajuns, a înteles ca nu poate sta nepasator continuîndu-si viata în luxul din palatul lui Faraon si sa-si lase fratii în robie.

El a înteles ca nu acesta era viitorul pe care Dumnezeu îl avea în atentie pentru el si pentru cei din neamul lui.

De aceea, rugaciunea mea este ca în acesta zi Dumnezeu sa ne ajute sa privim înainte si sa vedem nu numai ceea ce consideram ca este bine pentru noi, ci si viitorul oamenilor pe care Dumnezeune cheama sa-i cîstigam pentru împaratia Sa.

Ca si credinciosi avem siguranta unui viitor glorios care ne asteapta în ceruri, dar nu ar trebui sa stam nepasatori si sa ne bucuram de lucrurile pe care Dumnezeu ni le-a pregatit, în timp ce pe toti cei necredinciosi îi asteapta un viitor groaznic de durere si chin vesnic. Atunci cînd vom întelege realitatea acestui fapt, cred ca fiecare dintre noi vom alerga spre cei nemîntuiti si vom fi nerabdatori sa le vestim Evanghelia si sa-i conducem la Domnul.

Cînd Moise a privit spre viitor si a înteles ceea ce Dumnezeu a pregatit, a hotarît sa faca ceva pentru ca cei din neamul sau sa aiba parte de aceasta binecuvîntare. De ce n-ai fi si tu un Moise al zilelor noastre si facînd acelasi lucru, sa-ti ajutiprietenii si vecinii sa fie cîstigati pentru Domnul?

MARTURISESTE-L ASTAZI PE HRISTOS UNEI PERSOANE CARE FARA DE DUMNEZEU SI-AR PETRECE VESNICIAÎN CHINURI!

1 COMENTARIU

  1. Eu m-am nascut sa fiu o marturie/
    Caci litera nu are in ea Putere/
    caci Duhul Tau nepotolit se cere/
    Sa locuiasca intr-o intrupare vie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.