04 Iunie

0
35

“Nicio slugă nu poate sluji la doi stăpîni; căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt, sau va ține numai la unul și va nesocoti pe celălalt. Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona.”Luca 16:13

Multi oameni îsi petrec primii 20 sau 30 de ani din viata cautînd sa se distreze si sa se bucure de bogatiile acestei lumi. Cînd ajung însa spre mijlocul vietii încep sa se gîndeasca si la responsabilitatile acesteia.

Dumnezeu nu este împotriva celor ce doresc sa se bucure de viata, ci doreste sa traim pentru ceva mai bun si asteapta ca noi sa investim în ceea ce este vesnic, în lucrurile care vor conta atunci cînd vom pleca de pe pamînt.

Acest fapt trebuie sa ne ajute sa întelegem ca succesul material nu ne garanteaza rasplatirea vesnica, iar bucuriile lumii nu ne pot umple golul din suflet. De aceea, cînd te vei trezi fata în fata cu ofertele lumii si responsabilitatile ceresti va trebui sa alegi în care dintre acestea îti vei investi viata.

Însusi Domnul Isus ne-a spus ca nu ne putem petrece viata în placerile lumii si sa asteptam sa primim apoi si o rasplata cereasca.

În inima noastra exista un singur tron de domnie, iar acesta poate fi ocupat fie de Hristos, fie de bogatiile acestei lumi (Mamona).

În aceasta zi ma rog ca nu cumva sa încerci sa stai cu un picior legat de lucrurile lumii, iar cu celalalt sa încerci sa pasesti spre lucrurile împaratiei ceresti. Pentru ca niciunul dintre noi nu poate sluji la doi stapîni si în acelasi sa-l multumeasca pe fiecare dintre ei, te îndemn sa nu mai stai în echilibru pe gardul dintre cele doua împaratii, ci sa treci de partea spre care Hristos te cheama sa fii.

PRIN LUCRURILE PE CARE LE ÎMPLINESTI ÎN VIATA, FA O INVESTITIE ETERNA, NU UNA TEMPORARA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.