05 Februarie

0
43

“Voi sunteți sarea pământului. Dar dacă sarea își pierde gustul, prin ce își va căpăta iarăși puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic decât să fie lepădată afară, și călcată în picioare de oameni.
Voi sunteți lumina lumii. O cetate așezată pe un munte, nu poate să rămână ascunsă.” Mat.5:13-14

În versetele biblice de astazi, exista un mare adevar pe care multi crestini înca nu-l cunosc.  Acest adevar ne arata ca în calitate de urmasi a lui Hristos, noi suntem oameni cu influenta!

Datorita acestui fapt, as dori sa te întreb: ce fel de influenta exerciti prin viata ta asupra altora? Sau, sa pun aceasta întrebare într-o forma mult mai directa: “viata ta are o influenta pozitiva, sau una negativa, asupra celor din jurul tau ?”

Acum cand avem în atentie sarea si lumina, haidem sa întelegem care este influenta pe care aceste elemente o au. Atat sarea cat si lumina au o putere de penetrare. Sarea patrunde prin tesuturi si da gust carnii, iar lumina penetreaza întunericul si îl alunga !

De aceia, atat sarea cat si lumina influenteaza radical lucrurile cu care vin în contact.

Lumea în care traim este cufundata în întuneric, avand nevoie de lumina Adevarului Domnului Isus. În acelasi timp lumea noastra este într-o stare de decadere si stricaciune spirituala, avand nevoie urgenta de sarea Cuvantului lui Dumnezeu.

Singura cale prin care lumea va descoperi sarea si lumina de care are atata nevoie, este prin marturia vietii unor credinciosi ca tine!

Exerciti o influenta crestina în zona ta de influenta ? Ca si credincios, îl arati pe Hristos prin modul în care gandesti, cum vorbesti, cum reactionezi în momentele de stres, si cum îi slujesti pe altii ?

Esti lumina si sare în întunericul acestei lumi decazute ? Îi influentezi pe cei din jurul tau, spre bine; sau spre rau ?

CERE-I LUI DUMNEZEU SA TE AJUTE SA FII UN CREDINCIOS CU O INFLUENTA BUNA FATA DE TOTI CEI DIN JURUL TAU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.