05 Aprilie

0
51

” Fiti împlinitori ai Cuvîntului , nu numai ascultatori, înselîndu-va singuri “. Iacov 1:22
O doamna a povestit experienta pe care a avut-o atunci cînd a mers pentru prima data la biserica cu o fetita din India. Aceasta fetita avea în jur de 10 ani si i-a fost înredintata de parintii ei pentru a o supraveghea , atît timp cît ei erau plecati într-o calatorie de afaceri.

Micuta hindusa si-a exprimad dorinta ca în ziua de duminica sa mearga la biserica pentru serviciul de dimineata, împreuna cu familia careia i-a fost încredintata. Dupa ce a participat la închinare, în timp ce veneau spre casa noii parinti au întrebat-o :

“Cum ti s-a parut la biserica “? “Nu pot sa înteleg de ce nu i-ati inclus si pe cei de pe coasta de vest, a raspuns fetita “! Cum adica “Coasta de Vest”; au întrebat-o gazdele sale ? V-ati rugat pentru voi si pentru cei de pe Coasta de Rasarit, zona în care locuiti, dar ce se va întîmpla cu cei de pe Coasta de Vest a Americii ; a întrebat fetita ? Pentru acestia cine se roaga ?

Foarte surprinsi de acesta observatie, noii parinti au înteles ca dragostea trebuie sa îi cuprida pe toti ! Pe cîti îi cuprinzi în rugaciunile si slujirea ta ? Domnul Isus în dragostea Sa a cuprins întreaga lume si pe toti oamenii !. Esti gata sa ai aceeasi perspectiva ? Pentru cîti te rogi si pe cîti îi slujesti arata masura dragostei tale !

Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa fiu un canal al dragostei tale pentru toti cei din jurul meu si ajuta-ma sa-i iubesc ca Tine ! .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.