04 Ianuarie

0
56

..” ma rog ca dragostea voastra sa creasca tot mai mult în cunostinta si orice pricepere, ca sa deosebiti lucrurile alese, pentruca sa fiti curati si sa nu va poticniti pîna în ziua venirii lui Hristos, plini de roada neprihanirii , prin Isus Hristos , spre slava si lauda lui Dumnezeu. ” Fil.9:-11.

La un tîrg de animale s-a desfasurat un concurs neobisnuit, pentru a stabili care este cel mai puternic cal. Pe un suport asemanator unei sanii se asezau greutati pe care calul înhamat trebuia sa le traga direct pe pamînt.
Marele campion a reusit sa traga o sanie ce era încarcata cu 2.250 kg. Urmatorul cal a reusit sa traga 2.200 kg.

Unul dintre organizatori s-a întrebat : “oare cît vor reusi sa traga cei doi cai daca vor fi înhamati împreuna “? Separat au reusit sa traga greutati care însumate erau aproape de 4.500 kg. Cînd au fost înhamati împreuna , toti au fost surprinsi pentru ca cei doi cai au reusit sa traga aproape 6.000 kg.

Ce forta extraordinara poate rezulta atunci cînd lucram împreuna ca o echipa ! Daca primul lucru pe care îl învatam este ca reusim sa realizam lucruri mari , atunci cînd ne daruim pe noi însine altora si suntem gata sa le purtam poverile ; al doilea lucru pe care nu trebuie sa-l uitam, este ca : rezultatul slujirii noastre este mult mai mare atunci cînd ne unim eforturile si lucram împreuna ca o echipa.

Slujind împreuna, putem face ca lumea în care traim sa fie mai evlavioasa, iar numarul problemelor sa fie tot mai mic.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu purtator de poveri si sa pot lucra în echipa . Amin .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.