04 Noiembrie

0
43

Cîndstriga cei fara prihana, Domnul aude si-i scapa din toate necazurile lor. Domnul este aproape de cei cu inima înfrânta si mântuieste pe cei cu duhul zdrobit. De multe ori vine nenorocirea pestecel fara prihana, dar Domnul îl scapa todeauna din ea. ” Ps.34:17-19

Cu câtiva ani de zile în urma, un cârmaci care conducea o barca de mare viteza a lovit un val într-un unghi periculos. Forta degajata de viteza barcii si de puterea de rostogolire a valului, a aruncat barca în aer.  În acele momente cârmaciul a fost aruncat de pe scaun în ocean. El a fost proiectat cu o asa putereîncât înainta ca o ghiulea spre adânc, fara sa stie în ce directie mai este suprafata apei.

 Desi era în adânculapei, cîrmaciul a ramas linistit chiar si în acele momente, pentru ca astepta ca vesta de salvare pe care o purta sa-si împlineasca menirea si sa-l ridice la suprafata.

 Si noi avem momente în viata, cândne afundam în probleme si necazuri, fara sa mai stim care este directia cea buna. Domnul Isus esteînsa pentru noi ca o vesta de salvarespirituala, care ne poate ridica în prezenta lui Dumnezeu. Hotaraste chiar azi sa-ti predai  viata în bratele Lui, pentru ca sa nu te mai afunzi în marea pacatului si-a faradelegii.

 Rugaciune: Doamne Isuse; întinde-ti mâna dragostei si ridica-ma din prapastia pacatului în care am ajuns, la o stare de partasie deplina cu Tatal. Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.