04 Martie

1
41

” Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea ca El Si-a dat viata pentru noi; si noi deci trebuie sa ne dam viata pentru frati.” I Ioan 3:16

Când a fost întrebata de un reporter al unui mare cotidian : “care este lucrul cel mai important pe care parintii ar trebui sa-l faca pentru copiii lor”, Maica Teresa a raspuns: ” este foarte important ca parintii sa-i învete pe copiii lor cum sa se roage, si sa petreaca mult timp în rugaciune împreuna cu ei!”

“La fel de important,” a continuat ea, “este ca parintii sa-i ajute pe copiii lor sa se încreada în Dumnezeu.”

Sunt multe motivatii care ne îndeamna sa ne încredem în Dumnezeu. Cea mai mare dintre acestea o gasim atunci când privim la cruce, pentru ca uitându-ne la jertfa lui Hristos, întelegem cât de mare este dragostea lui Dumnezeu pentru noi.

Daca atunci când nu-L cunosteam, Dumnezeu ne-a iubit asa de mult încât L-a dat pe Fiul Sau sa moara pentru noi, cu cât mai mult acum când am ajuns sa credem în El, Dumnezeu ne va da toate lucrurile.

Scriptura ne arata de fapt ca pentru noi, Hristos este: Pâinea care se pogoara din cer, Adevarata Lumina, Calea Adevarul si Viata, si Alfa si Omega tuturor lucrurilor. Prin El avem iertarea pacatelor, împacarea cu Dumnezeu, mântuirea sufletului, sfintirea vietii si mostenirea Slavei.

“Am vazut în misiunea mea,” spunea Maica Teresa, “adesea, familii a caror suferinta nu putea fi descrisa în cuvinte. Când au venit la Hristos, viata le-a fost schimbata. Chiar daca în cele mai multe cazuri, au continuat având aceleasi lipsuri si dureri, în mijlocul acestor necazuri, au ajuns sa se bucure cu adevarat, pentru ca au gasit mângaierea si binecuvântarea pe care numai Dumnezeu le poate oferi.”

Nu cumva ai ajuns momente în care ti se pare ca nu-ti mai poti purta crucea? Daca esti descurajat si nu mai ai pe nimeni care sa-ti vina în ajutor, marturiseste-I în rugaciune lui Hristos toata durerea sufletului tau si povara pe care o porti îti va fi mult mai usoara, si-o vei purta cu bucurie.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca L-ai trimis pe Fiul Tau sa-mi ia povara vinovatiei, platind în locul meu pretul pentru iertarea pacatelor pe care le-am savârsit. Ajuta-ma ca sa ma încred în Tine si sa-Ti marturisesc orice durere, pentru ca sa pot gasi o eliberare deplina. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Doamne atunci cand toti m-au parasit Tu ai fost intotdeauna langa mine,si nu mai lasat ca ai vazut in mine nevinovatia mea,Tu m-ai indepartat de toti necredinciosi,si mi-ai dat altii ,crestini cu care pot sa merg mai departe cu Tine,iti multumesc pentru tot ce ai facut din dragoste pentru mine si omenirea intreaga.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.