04 Iunie

0
30


  ” Daca ma socotesti dar ca prieten al tau, primeste-l ca pe mine însumi. Eu Pavel, “voi plati”- scriu cu mana mea ““ ca sanu-ti zic ca tu însuti te îndatorezi mie. Da, frate, fa-mi binele acestaîn Domnul, si învioreaza-mi inima în Hristos !” Filimon 1:17-20

Într-o zi, un pasager a început sa alerge pe culoarul principal al unui mare aeroport, îngrijorat ca nu va mai prinde avionul cu care trebuia sa zboare.

Fiindca nu avea un ceas de mana si nici nu putea sa observe vreun ceas din aeroport, acesta a oprit un alt pasager ca sa-l întrebe cat este ora.

Acel pasager ce purta în maini doua valize dreptunghiulare, s-a oprit si dupa ce si-a asezat cu mare grija una dintre valize pe podea, a deschis-o pe cealalta si i-araspuns: ” ora este sase si opt minute, temperatura este de 20 de grade Celsius, iar presiunea atmosferica de 30,19 bari.

Aici se anticipeaza ploaie, dar la Madrid unde vei schimba avionul este cer senin si-o temperatura de 28 de grade. În Dubai însa, destinatia ta finala, este luna plina, dar se anticipeaza vant si ceata!

Ceasul tau patrat ti-a dat toate aceste informatii; l-a întrebat atunci foarte curios pasagerul grabit?

Da; i-a raspuns celalalt pasager. Aceasta este noua mea inventie. Iar în întreaga lume nu mai exista nici un alt exemplar ca acesta!

Vreau sa-l cumpar; i-a propus atunci pasagerul grabit. Îti pot oferi 2.000 de dolari pe loc.

Nu; acest ceas nu este de vanzare, i-a raspuns celalat pasager, pregatit sa-si ridice valizele.

Stai; l-a oprit imediat celalat pasager. Îti ofer 4.000 de dolari în cash, si ca sa fie mai convingator si-a deschis portofelul.

Nu; nu pot sa-l vand, i-a raspuns proprietarul, pentru ca acest ceas pentru mine are si o deosebita valoare sentimentala.

Bine; i-a spus atunci cumparatorul. Daca asa stau lucrurile, atunci îti ofer 10.000 de dolari !

Auzind de ultima suma, proprietarul al carui era ceasul i-a raspuns: pentru aceasta suma, ceasul este al tau!

Dupa ce a platit banii si si-a luat valiza cu ceasul patrat,  cumparatorul s-a întors sa plece foarte încantat si cu mare graba spre avion. Stai; l-a oprit însa imediat vanzatorul. Acest ceas nu-ti va fi de nici un folos, daca nu iei si bateria!

Desi acest pasager fara sa stie, cumparase un computerce era o forma primara a laptopului, “ceasul patrat” asa cum l-a numit el, nu putea sa-i fie de nici un folos fara baterie.

Aceasta estesituatia în care se gasesc si multe biserici astazi. Desi se angajeaza în slujiri si lucrarispirituale importante, nu pot sa aiba reusita fiindca au uitat bateriile! Au lasat în urma tot ceea ce este esential si au pastrat doar lucrurile superficiale.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma ca bateriile vietii mele spirituale sa fie încarcate la maxim, printr-o partasie continua cu Tine. Amin.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.