04 Iulie

0
42

” Nu voi M-ati ales pe Mine ; ci Eu v-am ales pe voi ; si v-am rânduit sa mergeti si sa aduceti roada, si roada voastra sa ramâna , pentru ca orice veti cere de la Tatal , în Numele Meu, sa va dea.” Ioan 15:16


Catherine Marshall a povestit experienta traita de o familie care cu multi ani de zile în urma, s-a mutat în Chicago. Într-o zi în timp ce citeau Biblia, Mary si Harold Brining, au fost profund provocati de cuvintele Domnului Isus: ” Nu voi M-ati ales pe Mine , ci Eu v-am ales pe voi ; si v-am rânduit sa mergeti si sa aduceti roada, si roada voastra sa ramâna!”

Fiind nou veniti în acest mare oras, Mary si Harold se întrebau ce fel de slujire ar putea împlini , pentru ca sa raspunda astfel chemarii lui Dumnezeu si sa aduca roada pe care Domnul Isus o asteapta. Mergând în acea zi sa ia masa la restaurant, au trebuit sa astepte foarte mult pâna ce au fost serviti. Când li s-a adus ceea ce au comandat, ospatarita si-a cerut scuze pentru întârzâiere , motivând ca este o noua angajata a restaurantului si înca nu are destula îndemânare în a-i servi pe clienti. Aceasta le-a marturisit ca se simte mizerabil si este foarte descurajata pentru ca nu poate fi la înaltimea asteptarilor.

Întelegând framântarea ospataritei, familia Brining a invitat-o sa-i viziteze dupa terminarea serviciului, pentru un timp de discutie si partasie. Traind momente deosebite, acestia au hotarâto întâlnire asemanatoare si-n saptamâna urmatoare.

La a doua întâlnire li s-a alaturat si un vecin a carui sotie murise de curând. În foarte scurt timp au venit si alti vecini cu diferite probleme , iar grupul a crescut considerabil.

Întâlnirile ce au început doar ca un raspuns pentru o inima descurajata, s-au transormat foarte repede într-un proiect numit : “Aventura prieteniei ” în care au fost antrenati un mare numar de voluntari, care îi vizitau pe cei aflati în suferinta din întreaga zona.

Datorita acestei slujiri, Mary si Harold au ajuns sa fie atât de mult preocupati de problemele altora , încât au uitat de propriile necazuri. Desi erau antrenati continu si deseori nu mai aveau timp pentru ei, acum viata le era plina , pentru ca daruindu-se altora au fost ei însisi îmbogatiti.

Rug. Doamne Dumnezeule ; arata-mi lucrarea la care ma chemi, pentru ca slujindu-i pe altii, sa pot împartasi astfel dragostea Ta si viata mea sa fie împlinita. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.