03 Iulie

0
61

” Cine are poruncile Mele si le pazeste , acela Ma iubeste ; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu îl voi iubi , si Ma voi arata lui.” Ioan 14:21

Cineva a spus ca sunt zece pasi prin care poti scapa de povara problemelor de fiecare zi : primul pas este sa ajuti o persoana care trece prin aceleasi încercari, cu bunurile pe care le ai la îndemâna. Al doilea pas este sa faci acelasi lucru de înca noua ori, ajutînd alte noua persoane. Concentrându-te astfel asupra problemelor altora, vei uita de problemele tale, iar ajutându-i pe cei ce trec prin încercari , vei trai bucuria unei slujiri eficiente.

Domnul Isus a spus : “Daca ma iubiti veti pazi poruncile Mele si Eu voi ruga pe Tatal si El va va da un alt Mângaietor , care sa ramâna cu voi în veac ” Care sunt însa poruncile Domnului Isus pe care trebuie sa la pazim ?

Cînd a raspuns carturarului care L-a întrebat despre cea mai mare porunca din Lege, Domnul Isus a cuprins toata Legea în doar doua porunci : ” Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau, cu toata inima ta , cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau.” Aceasta este cea dintâi si cea mai mare porunca. Iar a doua, asemenea ei, este :” Sa iubesti pe apropele tau ca pe tine însuti.”

Secretul vindecarii spirituale este dragostea ; pentru ca iubindu-ti semenii si daruindu-te altora în dragoste, poti trai o eliberare deplina de proprile-ti poveri.

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru dragostea pe care mi-o arati prin binecuvântarile pe care le înoiesti fata de mine în fiecare zi . Da-mi putere sa-mi pot si eu iubi semenii în aceiasi masura. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.