04 IANUARIE – TE VEI DUCE ÎN CER?

0
44


– “Ca să știți că voi”¦ aveți viata veșnică”
(I loan 5:13) –

Când a murit mama ei, Mary, o fetită de zece ani, a devenit “femeie în casă”, având grijă de tatăl ei care lucra în schimburi la mina din localitate. Într-o seară, pe când îi împacheta merindea, i-a strecurat înăuntru o carte despre Evanghelie, sperând că va găsi alinare după pierderea soției. Deodată, la unu noaptea, a sunat alarma, anuntându-i pe cei din oraș că minerii au fost blocați într-o mină care s-a prăbușit.

Muncitorii pentru situații de urgentă au lucrat toată noaptea și în cele din urmă au pătruns într-o mică cavernă unde i-au găsit pe mineri. Din nefericire, a fost prea târziu. Toti cei opt bărbați s-au sufocat, inclusiv tatăl lui Mary. Salvatorii au fost devastați. În timp ce cercetau locul, au observat că bărbații au murit așezați în cerc. Privind mai îndeaproape, au descoperit că tatăl lui Mary avea o cărțulie în poală, deschisă la ultima pagină unde era explicat planul mântuirii.

Pe acea pagină i-a scris un mesaj special: “Draga mea Mary, când vei găsi acest mesaj eu voi fi împreună cu mama ta. Le-am citit celorlalți de mai multe ori cartea pe care mi-ai dat-o, în timpul în care așteptam să fim salvați. Speranța noastră se stinge pentru viata aceasta ““ dar nu pentru cea viitoare. Am făcut așa cum ne-a spus cartea și ne-am rugat. Te iubesc și într-o zi vom fi împreună în cer”. Vei ajunge și tu în cer? Știi sigur răspunsul? Poti ajunge. “V-am scris aceste lucruri ca să știți că voi “¦ aveți viața veșnică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.