04 Februarie – Banii

1
45

-“Veniți și cumpărați bucate, veniți și cumpărați vin și lapte, fără bani și fără plată!” Isaia 55.1 –

În lumea noastră egoistă nu poți avea nimic fără bani. Cu bani poți obține aproape totul, chiar și satisfacerea celor mai josnice dorințe. Totul are prețul său. Societățile de asigurări calculează chiar și valoarea vieții unui om.

Cu bani puteți cumpăra o casă, dar nu un cămin fericit. O asigurare pe viață nu ajută contra fricii de moarte. Cu bani se pot cumpăra tranchilizante, dar nu se poate cumpăra pacea inimii. Da, cu bani se pot cumpăra multe, dar nu se poate obține cel mai important lucru: comoditate, dar nu fericire, un avocat, dar nu un Mântuitor, un loc în cimitir, dar nu în cer. Cu bani trecători se pot obține numai bunuri trecătoare.

Știți că adevăratele valori, durabile, pe care nu le puteți cumpăra, le puteți primi gratuit? Mântuirea sufletului, iertarea păcatelor, pacea cu Dumnezeu, viața veșnică vă sunt oferite astăzi gratuit, fie că sunteți bogat, fie sărac. Dumnezeu, care posedă cerul și pământul, nu are nevoie de plata noastră. Pentru a ne face o astfel de ofertă, El a plătit un preț mult mai mare decât toate comorile lumii ““ moartea Domnului Isus, a Fiului Său preaiubit. Pentru a ne binecuvânta, El așteaptă doar să ne recunoaștem vina, dar și incapacitatea noastră de a plăti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.