04 Februarie – Banii

0
37

“Veniti si cumparati bucate, veniti si cumparati vin si lapte, fara bani si fara plata!” Isaia 55.1

În lumea noastra egoista nu poti avea nimic fara bani. Cu bani poti obtine aproape totul, chiar si satisfacerea celor mai josnice dorinte. Totul are pretul sau. Societatile de asigurari calculeaza chiar si valoarea vietii unui om. Cu bani puteti cumpara o casa, dar nu un camin fericit. O asigurare pe viata nu ajuta contra fricii de moarte. Cu bani se pot cumpara tranchilizante, dar nu se poate cumpara pacea inimii. Da, cu bani se pot cumpara multe, dar nu se poate obtine cel mai important lucru: comoditate, dar nu fericire, un avocat, dar nu un Mântuitor, un loc în cimitir, dar nu în cer. Cu bani trecatori se pot obtine numai bunuri trecatoare.

Stiti ca adevaratele valori, durabile, pe care nu le puteti cumpara, le puteti primi gratuit? Mântuirea sufletului, iertarea pacatelor, pacea cu Dumnezeu, viata vesnica va sunt oferite astazi gratuit, fie ca sunteti bogat, fie sarac.

Dumnezeu, care poseda cerul si pamântul, nu are nevoie de plata noastra. Pentru a ne face o astfel de oferta, El a platit un pret mult mai mare decât toate comorile lumii ““ moartea Domnului Isus, a Fiului Sau preaiubit. Pentru a ne binecuvânta, El asteapta doar sa ne recunoastem vina, dar si incapacitatea noastra de a plati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.