04 Februarie

1
34

“Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.  Preaiubiților, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Și ce vom fi, nu s-a arătat încă.

Dar știm că atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea așa cum este.
Oricine are nădejdea aceasta în El, se curăță, după cum El este curat. ” I Ioan 3:1-3

Fiind credincios, tu esti “copilul lui Dumnezeu!”În aceasta vreme cand oamenii din mijloculacestei lumi cauta cu disperare un loc de siguranta, acest statut, ar trebui sa fie un factor de mangaiere si nadejde pentru fiecare dintre noi.

În calitate de fiu sau fiica a lui Dumnezeu, poti gasi siguranta, stiind ca ai un Tata Ceresc plin de credinciosie, în care poti sa te încrezi deplin,  avand garantia ca nu te va parasi niciodata!

Se poate ca asemenea multor oameni, sa fi crescut fara sa fi beneficiat de o grija deosebita din partea parintilor tai. De aceia, în aceasta zi as vrea sa-ti spun înca odata ca ai un Tata ceresc credincios, si neschimbator în dragostea Sa pentru tine!

În aceasta calitate de Copil a lui Dumnezeu, nu este nici un lucru pe care facandu-L sa-L determinipe Dumnezeu sa te iubeasca mai mult decat a facut-o pana acum, fiindca El te iubeste deja în mod desavarsit. Dar nici nu este nici un lucru pe care facandu-l sa-L determini pe Dumnezeu sa te iubeasca mai putin, fiindca El este neschimbator în dragostea Sa.

Apostolul Pavel ne constientizeaza de acest adevar, atunci cand spune: “Căci sunt bine încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici inaltimea, nici adancimea, nici o alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este in Isus Hristos, Domnul nostru.” Rom.8:38-39

Nadajduiesc ca aceste cuvinte ale Sfintei Scripturi, sa te încurajeze în aceasta zi, si sa te ajute sa întelegi ca ai sigurata eterna în Hristos !

ÎN CALITATE DE COPIL A LUI DUMNEZEU, AI SIGURANTA ETERNA ÎN DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, PRIN HRISTOS!

1 COMENTARIU

  1. Ce incredibila aceasta minune,de a fi ‘copil al lui Dumnezeu’! Si cat de putin de putin constientizam noi aceasta si mai ales cat de departe suntem uneori de aceasta demnitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.