04 Aprilie -SLUJIREA NECESITĂ SUPUNERE

0
52

“Vreau să fac voia Ta, Dumnezeule” (Psalmul 40:8)

Dacă ești supărat că ai renunțat la “drepturile” și privilegiile tale pentru a-i sluji pe alții, gândește-te la ce a renunțat Hristos pentru a te sluji pe tine: “S-a smerit și S-a făcut ascultător până la moarte” (Filipeni 2:8).

Dacă ai tendința de a le reaminti altora de sacrificiile pe care le-ai făcut, citește cuvintele lui Hristos: “după ce veți face tot ce vi s-a poruncit, să ziceți: “Suntem niște robi netrebnici; am făcut ce eram datori să facem” (Luca 17:10). Te-ai uitat vreodată cu atenție la un câine care a absolvit școala de dresaj? E o sursă de bucurie pentru stăpânul lui, deoarece el a învățat să răspundă la un cuvânt, uneori chiar la o privire. Dumnezeu spune: “Eu “¦ voi avea privirea îndreptată asupra ta” (Psalmul 32:8).

Dumnezeu dorește să te aducă în starea în care nu trebuie să fii implorat, bătut la cap sau forțat să slujești. O privire doar din partea Lui și vei sluji fără comentarii. Ca slujitor, tu nu poți schimba ordinele Stăpânului tău! Dr J R Miller a spus: “E mult mai simplu să facem ce ne dă Dumnezeu să facem, indiferent cât e de greu, decât să ne confruntăm cu responsabilitățile ce decurg când nu facem asta”.

Dumnezeu nu dorește supunere cu întârziere, El dorește supunere benevolă. Și când o primește, El o binecuvântează. “De veți voi și veți asculta, veți mânca cele mai bune roade ale țării” (Isaia 1:19). Binecuvântarea lui Dumnezeu le este rezervată celor ce spun da.

Poate întrebi: “De unde știu că am ajuns la acel stadiu?” Atunci vei putea spune: “Vreau să fac voia Ta, Dumnezeule!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.