03 Septembrie

0
40

” Dar Dumnezeu îsi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.” Romani 5:8

Desi a fost condamnat de fariseii din vremea Sa, Domnul Isus a petrecut mult timp împreuna cu pacatosii. El i-a cautat în locul în care acestia îsi petreceau viata, i-a acceptat la masa împreuna cu El, și chiar i-a asigurat ca vor intra în Împaratia lui Dumnezeu, înaintea neprihanitilor vremii.

Într-o zi o fetita a început o discutie cu bunica ei, în care l-a acuzat pe fratiorul ei care facuse multe lucruri rele. Pentru ceea ce-a facut Sam, spunea fetita, nu mai merita sa fie fratiorul meu, nici membru al familiei noastre!
Cu adevarat, Sam a facut multe lucruri rele; i-a raspuns bunica, dar cu toate acestea Domnul Isus înca îl mai iubeste!
Nu sunt asa de sigura; i-a raspuns imediat nepotica. Trebuie sa fiisigura; i-araspuns bunica, pentru ca Domnul Isus iubeste pe orice pacatos!

Surprinsa de insistenta bunicii, nepotica si-a frecat cateva momente mainile, ca si cum si-ar fi cautat cuvintele, apoi a zis bunicii:” Daca Domnul Isus îl mai iubeste pe Sam, cred caînca nu stie tot ceea ce a facut!”

Nu-i asa ca sunt momente cand si noigandim la fel, siam dosri ca Domnul Isus sa nu-i mai iubeasca pe cei ce ne-au gresit, sau nu ne mai sunt pe plac?

Domnul Isus iubeste pacatosii, nu pentru canu stie ce au facut, ci pentru ca El stie ceea ce acestia pot deveni.

Rugaciune: Doamne Isuse;pentru ca m-ai iubit si atunci cand nu meritam, ajuta-ma sa umblu în voia Ta și sa arat aceeasi masura de dragoste. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.