„Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi” (Efeseni 3:20)

Dacă potențialul tău este de mărimea unui degetar și stai pe marginea unui ocean, având în fața ta o mare cantitate de apă, tu nu vei putea beneficia de prea multă, întrucât capacitatea ta este prea mică.

Dacă ai capacitatea unei găleți, primești mai mult decât un degetar, dar odată ce găleata se umple, oceanul nu-ți mai servește la nimic. Dacă ai un butoi, primești mai mult decât o găleată, dar odată ce butoiul este plin; ai profitat doar de o mică parte din ocean. Oare ce vrea să spună prin aceste lucruri? – te întrebi tu.

Vreau să-ti spun că trebuie să-i oferi lui Dumnezeu cel mai mare recipient posibil. Oferă-te Lui cu totul, ca El să poată împlini ceea ce dorește să facă în viața ta. Nu contează cât succes ai avut deja, tu nu ai folosit la maxim tot ceea ce dorește să facă Dumnezeu în tine și prin tine.

Pavel o spune în felul următor: „Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”. Când îți dăruiești viața lui Hristos,  Duhul Sfânt vine să locuiască în tine.

Asta înseamnă că dacă viața ta a fost până acum un eșec, El o poate transforma. Iar dacă viața ta a fost până acum un succes, El te poate duce spre un nou nivel al succesului. De aceea ar trebui să-ți începi fiecare dimineață rugându-te: „Doamne, astăzi mă pun la dispoziția Ta în totalitate; lucrează prin mine pentru a-ți împlini voia”.

Aceasta este o rugăciune la care dumnezeu va răspunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.