03 Martie

1
50

” Si Dumnezeu facea minuni nemaipomenite prin mâinile lui Pavel; pâna acolo ca peste cei bolnavi se puneau basmale sau sorturi, cari fusesera atinse de trupul lui, si-i lasau boalele, si ieseau afara din ei duhurile rele. ” Faptele apostolilor 19:11-12

În viata celor credinciosi minunile au un rol cu totul deosebit. Ele ne ajuta sa întelegem ca Dumnezeu este Stapânul, care ne daruie întotdeauna ceea ce este mai bun. Daca însa ne rugam si cerul tace, trebuie sa întelegem ca în acele momente, Dumnezeu ne pregateste un raspuns mai mare decât putem noi percepe. El întârzie nu pentru ca nu are raspunsul, ci pentru ca petrece timp pentru a ne explica planurile Sale.

Dumnezeu îngaduie anumite minuni în viata noastra, pentru ca în urma acestor experiente, atunci când ajungem în dureri si necazuri, sa ramânem statornici în credinta marturisind: ” chiar daca înca n-am primit raspunsul asteptat, stiu ca Domnul este cu mine. M-a ascultat si mi-a raspuns în trecut, de aceea am încredere ca va mai vorbi înca o data!”

Daca te-ai rugat ca echipa ta favorita sa câstige si aceasta a pierdut, sau sa fie o zi cu soare la nunta fiicei tale si în loc de soare a plouat toata ziua, aceste situatii nu dovedesc ca Dumnezeu este fara putere, ci El a îngaduit sa se întâmple toate aceste lucruri, pentru a te ajuta sa cunosti mai bine voia Lui si sa te întaresti în credinta.

Daca te-ai rugat cu ardoare pentru un lucru si nu l-ai primit înca, verifica sa vezi daca ceea ce doresti este dupa voia lui Dumnezeu, si daca nu cumva Dumnezeu ti-a pregatit deja ceva mai bun. Alege sa te încrezi în El si vei descoperi ca darurile Lui sunt mai bune.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca îmi daruiesti ceea ce este mai bun, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa astept cu rabdare darurile Tale. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Nu este neaparat un comentariu. Si nu imi doresc neaparat sa fie publicat pe site. Doream doar sa va spun ca prin aceasta meditatie Domnul mi’a vorbit intr’un mod cat se poate de personal. Ma rog de mult timp pentru mai multe lucruri, si parca cerul tacea si nu vedeam nici o speranta. I’am cerut Domnului sa’Mi spuna ceva…sa nu mai taca…si astazi mi’a mai vorbit prin Marcu 5:36″Nu te teme, crede numai!” …si a adaugat si aceasta meditatie ,o eliberare din tensiune si mi’a redat speranta pe buzele inimii care acum Ii canta si Il lauda. Atat doream sa va spun si sa va multumesc pentru tot efortul depus in punerea pe site a acestor meditatii si de asemenea doresc sa va incurajez sa continuati si sa perseverati, inbunatatindu’l mereu. Este un site de mare ajutor din punct de vedere spiritual. Domnul sa va binecuvinteze si va rog sa va bucurati si dumneavoastra impreuna cu mine.
    A Domnului e tot meritul:Din El, prin El si pentru El. A Lui sa fie gloria in veci! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.