03 Mai

0
49

“Însă Iuda zicea: “Puterile celor ce duc poverile slăbesc, și dărâmăturile sunt multe; nu vom putea să zidim zidul.” Neemia 4:10

Oboseala a ajuns deja o epidemie pentru societatea de astăzi. Iar faptul că ești creștin nu-ți asigură imunitate față de această problemă.

Unul din motivele care îi face pe cei credincioși să fie adesea la fel de obosiți ca ceilalți oameni este faptul că încercăm să ne angajăm la prea multe lucruri, dincolo de limita posibilităților noastre. Pentru că lucrăm prea mult, ajungem epuizați fizic, fapt care ne face să fim ineficienți pentru Hristos!

În vremea în care s-a angajat pentru reconstruirea zidurilor Ierusalimului, Neemia împreună cu ceilalți colegi de lucrare a ajuns la o stare de oboseală și epuizare.

Pentru că puterile i-au părăsit, cei ce construiau zidul Ierusalimului au ajuns într-o situație în care nu mai puteau înainta, fiindcă mai aveau încă mult moloz pe care trebuiau să-l îndepărteze. Acest fapt i-a făcut să piardă din atenție scopul final!

Nu cumva sînt și în viața ta momente cînd simți că nu ți-a mai rămas nimic pentru a-I da lui Hristos? Ai avut momente în care singurul lucru la care te-ai putut gîndi a fost cum poți îndepărta grămada de dărîmături din viața ta?

Dacă ai ajuns în această stare de epuizare și oboseală, uită-te la Domnul Isus și caută la El o reînnoire a puterii spirituale. Nu te mai uita la niciunul dintre obstacolele care îți stau în cale și fixează-ti privirea spre scopul final pe care El îl are pentru viața ta.

CÎND EȘTI OBOSIT ȘI EPUIZAT, AțINTEȘTE-țIPRIVIREA SPRE HRISTOS, NU SPRE GUNOAIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.