03 Mai

2
55

” Isus S-a dus apoi în casa lui Petru, si a vazut pe soacra acestuia zacând în pat, prinsa de friguri. S-a atins de mâna ei, si au lasat-o frigurile; apoi ea s-a sculat, si a început sa-I slujeasca.” Mat.8:14-15

Întro-o zi Domnul Isus l-a vizitat pe Simon Petru. Când a ajuns în casa acestuia, a vazut ca soacra lui Petru era bolnava si zacea în pat prinsa de friguri.

Fara ca cineva sa-i fi spus vre-un cuvânt, sau sa-I ceara ajutorul, Domnul Isus a mers direct la patul în care aceasta femeie zacea si a atins-o pe mâna. Chiar daca n-a spus nici un cuvânt, numai prin faptul ca a fost atinsa de Domnul , soacra lui Petru s-a vindicat imediat. Aceasta a fost prima minune !

Stiti ce s-a întâmplat dupa aceia? Soacra lui Petru s-a dat jos imediat din pat si-a început sa slujeasca ucenicilor si Domnului Isus. Aceasta a fost a doua minune !

Poate ca în acele momente ar fi trebuit sa gaseasca scuze, sau sa ceara ajutorul celor prezenti. Sa motiveze ca fiind bolnava este prea slabita sa mai faca ceva. Fara însa sa gaseasca vre-o scuza, dupa ce a fost atinsa de Domnul, soacra lui Petru s-a dat în graba jos din pat si-a început sa slujeasca cu mare dedicare si bucurie.

Slujirea ei a fost modul prin care a vrut sa spuna multumesc, pentru darul vindecarii primite.

Stiti de ce foarte multi crestini nu mai fac nimic astazi ? Pentru ca n-au avut parte de atingerea Domnului Isus!

Daca ai trait aceasta binecuvântare, cum spui multumesc lui Dumnezeu pentru darurile primite ? Adevarata multumire se exprima nu numai prin cuvinte, ci printr-o slujire imediata si cu dedicare deplina.

Rugaciune. Doamne Isuse; atinge-mi si inima mea cu dragostea ta, pentruca sa pot fi reânflacarat pentru slujire. Amin


2 COMENTARII

 1. PACE VOUA !!!
  M-a cutremurat intrebarea “Stiti de ce foarte multi (as zice,dintre cei ce isi spun ),nu mai fac nimic?
  Dar si raspunsul, e la fel de real si inspaimantator:”Pentru ca n-au avut parte de atingerea (cunoasterea) Domnului Isus”
  Multumesc pentru mesajul ce are scopul de a ma (ne) REINFLACARA PENTRU CRISTOS!!!
  In evanghelia dupa Luca,cap.9 v.23.Domnul Isus a zis tuturor: “Daca voieste cineva sa vina dupa Mine,sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa Ma urmeze… .” Nu putem trai oricum pt. a ajunge in Imparatia lui Dumnezeu!!!
  Fiti binecuvantati de Imparatul Slavei,cu VIATA VESNICA!!!

 2. HRISTOS A INVIAT ! cu siguranta soacra lui Petru a fost vindecata si facuta sanatoasa,iar un om sanatos nu sta in pat,este plin de viata.crestinii sunt tot oameni,care se pot imbolnavi(de pacat),iar un om bolnav are nevoie de un ajutor care sa-l conduca la vindecare(chiar de 70 de ori cate 7).nimeni nu pune la munca un om bolnav,dar se poate muncii pentru al vindeca,cu dedicare unii pentru altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.