03 Iulie-SI TU POțI FI MÂNTUIT

0
43

“Crede în Domnul Isus, și vei fi mântuit” (Faptele Apostolilor 16:31)

Când îți pui încrederea în Hristos, sufletul tău va fi mântuit și viața ta se va schimba în bine. Mărturii că acest fapt este adevărat există în viața a sute de mii de oameni celebri, precum William Gladstone, unul din cei mai mari prim-miniștri ai Angliei, a cărui viață a fost transformată de Dumnezeu.

Abraham Lincoln ne spune în scrisorile sale că la Gettysburg, în ziua în care a rostit faimosul său discurs, și el a fost născut din nou prin Duhul lui Dumnezeu. Martin Luther a fost deosebit de religios, la fel cum a fost și Nicodim și totuși nu a știut nimic despre nașterea din nou. Dar toate acestea s-au schimbat când a descoperit aceste cuvinte în Scriptură: “Cel neprihănit va trăi prin credință” (Romani 1:17).

Scriitori precum Fyodor Dostoievski și Lev Tolstoi din Rusia au descris lucrarea Duhului lui Dumnezeu care le-a schimbat efectiv viețile. Oameni precum Chuck Colson, ajutorul președintelui Richard Nixon și autorul bestsellerului “Born Again” (Născut din nou) a povestit cum a fost schimbat în mod radical prin nașterea din nou. Și fie că trăiești într-o vilă sau într-o casă din chirpici și tu poți fi mântuit.

Când temnicerul din Filipi l-a întrebat pe Pavel “ce trebuie să fac ca să fiu mântuit?” Pavel nu i-a oferit o disertație teologică. Nu, el i-a spus simplu: “Crede în Domnul Isus, și vei fi mântuit tu și casa ta”.

Gândește-te: nu doar că poți fi mântuit astăzi, dar prin viața și prin mărturia ta întreaga ta familie poate fi câștigată pentru Hristos dacă se pocăiesc (2 Petru 3:9). Imaginează-ți ce schimbare se poate produce! Tu poți experimenta acest lucru. Cum? Punându-ți încrederea în Hristos astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.