03 Iulie – CARE ESTE CHEMAREA TA?

0
44

– “Trebuie s-o vestesc; și vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia!” (1 Corinteni 9:16) –

Numai când accepți că nereușita este sigură ești cu adevărat un neputincios. De fiecare dată când înveți din greșeli ai făcut un pas spre succes. Nu poți face un tur complet dacă nu avansezi spre a patra bază și nu stai cu fața spre aruncător. Legenda baseball-ului Babe Ruth a înscris 714 de tururi complete, dar a și ratat de 1300 de ori. Într-o perioadă slabă, un reporter l-a întrebat cum poate trece peste descurajare. El a răspuns: “Dacă continui să balansez bâta, până la urmă tot voi lovi. De fapt, când sunt în criză, îl compătimesc pe aruncător pentru că știu că mai devreme sau mai târziu el va plăti pentru asta”.

Când Benjamin Disraeli a încercat să vorbească în parlament pentru prima oară, a fost huiduit să tacă. Dar el a spus: “Deși acum trebuie să tac, va veni vremea când cu toții mă veți auzi”. Și așa a fost! El a devenit unul din cei mai mari oratori și prim ministru. Astăzi, criticii lui Disraeli sunt dați uitării, dar contribuția lui în istorie dăinuiește.

Poate spui: “Cum pot ști care e destinul meu?” In primul rând, destinul tău este o dorință care nu-ți dă pace. Pavel a spus: “Trebuie s-o vestesc; și vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia!” În al doilea rând, destinul tău va fi mai mult decât un loc de muncă, el va fi o bucurie pentru tine. Psalmistul a spus: “vreau să fac voia Ta, Dumnezeule!” (Psalmul 40:8). În al treilea rând, destinul tău îți va da frâu liber creativității. Când Dumnezeu l-a numit pe Ghedeon “viteaz” (Judecători 6:12), el se ascundea într-o peșteră. Dar Dumnezeu nu se referea la starea lui prezentă, ci El îi vorbea, despre potențialul pe care-l vedea în Ghedeon . Așadar, care este chemarea ta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.