02 Iulie – ÎNCHIDE UȘA ÎNTR-UN MOD CORECT

0
57

– “Toate își au vremea lor” (Ecclesiastul 3:1) –

În viață, relațiile au un sfârșit. Modul în care gestionezi astfel de momente poate influența și îți poate modela viitorul. Nu poți intra în următoarea etapă a vieții cum se cuvine dacă nu ieși din ea cum se cuvine. Deci, încearcă să închizi ușa cu bunătate ““ poate va trebui să mai intri prin ea într-o bună zi. Închide ușa cu iertare. Resentimentul îți va otrăvi atitudinea , amintirile și te va distruge din interior. Lasă judecata în seama lui Dumnezeu; El cunoaște ambele părți. închide ușa având promisiunile împlinite. Cu un mare sacrificiu personal, lefta a spus: “Am făcut o juruință Domnului, și n-o pot întoarce” (Judecători 11:35).

Caracterul tău e în joc; oricare ar fi prețul, respectă-ți cuvântul pentru că Dumnezeu aude când ți-l dai! Încearcă să închizi ușa cu curaj. Nu e ușor să dai ochii cu ziua de mâine când te simți singur, dar nu uita, nu ești singur. Domnul Isus a spus: “Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului” (Matei 28:20).

Închide ușa în momentul ales de Dumnezeu. Deplânge-ți pierderile, dar nu rămâne blocat în trecut. Regele Saul a reprezentat trecutul, dar David a reprezentat viitorul. Când Dumnezeu l-a respins pe Saul pentru că nu i-a fost pe plac, Dumnezeu a spus proorocului Samuel: “Când vei înceta să plângi pe Saul, pentru că l-am lepădat, ca să nu mai domnească peste Israel?”¦ du-te; te voi trimite la Isai, Betleemitul, căci pe unul din fiii lui Mi l-am ales ca împărat” (1 Samuel 16:1). Sfârșiturile aduc noi începuturi. E bine să fii conștient de trecutul tău și să înveți din el, dar când Dumnezeu închide ușa, e timpul să mergi spre viitorul pe care ți l-a pregătit El.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.