„Prin voia Ta stau în ființă și au fost făcute”
(Apocalipsa 4:11)

Știai că:

1) Dumnezeu te-a creat pentru a avea o relație cu tine? El te-a creat pentru a se bucura de tovărășia ta în fiecare zi. „Prin voia Ta stau în ființă și au fost făcute”. Atitudinea ta ață de timpul tău de părtășie cu Dumnezeu se va transforma când îți dai seama că El dorește să petreacă timp cu tine, că te așteaptă și te primește în prezența Sa.

2) Crucea a făcut ca această relație să fie posibilă? Când Adam a păcătuit, Dumnezeu l-a izgonit din Paradis și a pus la intrare îngeri înarmați cu săbii pentru ca omenirea să nu mai poată intra acolo. Apoi Dumnezeu a făcut ceva cu adevărat uimitor. El a luat chip de om, a locuit printre noi, a murit în locul nostru, a fost doborât de sabia judecății divine la cruce, oferindu-ne o cale de a reintra în prezența Lui.

Minunat, nu-i așa? În Vechiul Testament, o singură persoană, marele preot putea intra în Sfânt Sfintelor. Și o putea face numai o dată pe an. O perdea groasă îl separa pe Dumnezeu de popor. EI stăteau afară, întrebându-se cum sună vocea lui Dumnezeu, cum e să stai în prezența Lui și cum arată slava Lui. Numai marele preot știa. Dar când Domnul Isus a strigat: „S-a isprăvit” (Ioan 19:30),

„Perdeaua dinăuntrul Templului s-a rupt în două de sus [locul unde se afla Dumnezeu] până jos [locul unde ne aflam noi]” (Marcu 15:38). Ca ‚preoți ai lui Dumnezeu” putem intra acum în prezența Lui în orice moment, ca să ne întâlnim cu El (Apocalipsa 1:6).

Ce privilegiu! Harul face ca lucrul acesta să fie posibil. Recunoștința trebuie să fie magnetul care te atrage spre locul părtășiei în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.