02 Octombrie

0
36

” Petru a luat cuvantul, si a zis lui Isus: ” Învatatorule, este bine sa stam aici;sa facem trei colibi:una pentru Tine, una pentru Moise si una pentru Ilie.” Marcu 9:5

Cred ca fiecare dintre noi am avut experiente care am fi dorit sa nu se mai termine. Acestea au fost cu adevarat momente în care Dumnezeu ne-a atins viata si au ramas ca o placuta aducere aminte.

Una dintre aceste experiente a fost traita de ucenici, pe muntele schimbarii la fata. În acele clipe, ei au vazut cum arata viitorul, pentru ca cerul si pamantul au fost puse împreuna, vremelnicia s-a întalnit cu eternitatea, iar umanitatea cu divinitatea.

Fascinat de maretia acelor clipe înaltatoare, apostolul Petru a spus:” Învatatorule, este bine sa fim aici!”

Desi în vremea în care traim experientele partasiei cu Dumnezeu pe munte sunt tot mai rare, acestea aduc o noua perspectiva asupra vietii, pentru toti cei ce trebuie sa-si continuie calatoriaîn vale.

La un serviciu de evanghelizare dintr-un satuc sarac de munte unde majoritatea locuitorilor lucrau în mina de carbuni, cercetatde Cuvantul lui Dumnezeu din acest pasaj al Scripturii, unul dintre mineri a marturisit: “viata mea este plina de experiente traite la munte. Cand aleg sa maplimb prin padure, eu pasesc pe crestele muntelui, iar cand cobor în mina, muntele este peste mine !

Dupa ceam auzit de experienta ucenicilor am înteles ca a fi cu adevarat pe munte, înseamna a trai în fiecare zicu Dumnezeu pe înaltime. De aceiaamhotarat ca în viata mea experienta acestei partasii sa nu se mai termine!

Unde te afli în aceasta zi: pe munte, sau în vale ? Pasesti tu pe munte, sau muntele este peste tine ?

URCĂ ÎMPREUNĂ CU HRISTOS PE MUNTE SI VEI GĂSI UN LOC DE UNDE N-AI MAI VREA SA PLECI NICIODATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.