02 Noiembrie

0
34

“Tu ma împingeai ca sa ma faci sa cad, dar Domnul m-a ajutat. Domnul estetaria mea si pricina laudelor mele; El m-a mântuit.” Psalmul 118:13-14

Pe o insula care apartine de Noua Zeelanda, sunt cele mai multe pasari carenu pot sa zboare. Mai mult ca în oricare alta parte a lumii, aici pot fiîntâlniti multi pinguini si pasari kiwi (apteryix australis).

Specialistii care au studiat aceste pasari au descoperit ca desi au aripi,  aceste pasari nu pot sa zboare pentru ca în timp si-au pierdut aceastaabilitate. Pe insula pe care traiesc nu era nici un pradator care sa leatace si puteau gasi hrana din belsug. Din aceasta cauza n-au mai gasitnici un motiv sa zboare, iar aripile le-au ajuns de prisos!

Cineva a spus: “nevoia este mama tuturor descoperirilor!” Cei mai multispecialisti au inventat lucrurile sofisticate ale tehnicii moderne de astazi,  într-o vreme de criza.

Când este pace, siguranta si hrana din belsug, nu mai exista o asa de maremotivatie pentru a mai face ceva. De aceea de foarte multe ori în aceastasituatie se instaleaza lenea, plafonarea si decaderea morala siintelectuala.

Daca în aceasta zi treci prin situatii grele, de viata, nu uita ca acesteaîti pot fi o mare provocare pentru a face ceva neobisnuit si pentru acreste la o statura mai înalta în asemanare cu Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma ca în confruntarea cu provocarile vietii,  sa ma întaresc în credinta, sa fac lucruri mari sisa cresc în asemanarea cuTine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.