02 Martie

0
38
” Fiindca atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3:16

În urma unui accident de circulatie, un barbat proaspat casatorit, a ramas paralizat. Deoarece întregul sistem nervos i-a fost afectat, medicii l-au anuntat ca zilele îi sunt numarate. Pentru ca stia ca nu va mai ajunge sa-l vada pe fiul lui ce urma sa se nasca, a cerut uneia dintre asistentele de la spital, sa-l ajute sa-i scrie fiului sau o scrisoare.

Asistenta a scris cuvintele pe care acel tata le-a dictat si apoi a înmânat scrisoarea sotiei acestuia, care trebuia s-o dea fiului lor, la vârsta când acesta ar fi ajuns sa-o poata citi. Cuvintele tatalui erau cu totul deosebite. El i-a scris fiului spunându-i:

Scumpul meu fiu! Dumnezeu a îngaduit ca un accident de circulatie sa-mi curme viata înainte de a te vedea. De aceea, eu tatal tau, îti scriu aceasta scrisoare ca sa-ti spun si sa te asigur ca mama ta a fost o sotie speciala!

Dupa accident, eu n-am mai putut sa fac nici o miscare. De aceea ea a facut totul pentru mine. M-a purtat pe brate si m-a asezat la masa, hranindu-ma ca pe un copil. M-a spalat, m-a îmbracat, m-a pieptanat si m-a pregatit cu mare grija pentru vizitele de la spital, purtându-ma pe brate pâna la masina. Când ajungea la masina ma aseza cu mare grija pe bancheta din spate si ma lega cu centurile de siguranta, fiind foarte atenta ca nu cumva vreuna dintre ele sa ma incomodeze.

Pornind spre spital, conducea masina cu mare atentie, având grija sa mearga prudent, dar si sa-mi vorbeasca tot timpul, pentru ca sa se asigure ca nu mi se întâmpla nimica rau. La spital, scotea caruciorul din portbagaj si ma aseza în el cu aceeasi grija, purtându-ma apoi pe coridoarele pline de bolnavi, cu toata atentia.

Dupa terminarea tratamentelor si a analizelor, cu aceeasi rabdare, mama ta lua toate lucrurile de la capat, ajutându-ma sa ajung în siguranta din nou acasa. Acest lucru l-a facut cu o deosebita bucurie, în toate zilele suferintei mele.

Când termina cu grija pentru mine, ea continua curatind casa, spalând rufele, platind birurile si facând cumparaturile necesare pentru întretinerea casei.

Pentru ca eu n-am avut cum sa-i multumesc îndeajuns pentru aceasta dragoste, ti-am scris aceasta scrisoare pentru ca sa te rog sa nu uiti niciodata ceea ce ea a facut pentru mine si s-o rasplatesti tu în locul meu, ascultând-o si facând-o sa fie fericita!”Nu-i asa ca am varsat lacrimi, fiind si noi înduiosati de aceste cuvinte de apreciere?

Câti oameni mai sunt astazi pregatiti sa spuna multumesc, pentru tot ceea ce au primit?

Amintindu-ne ceea ce Hristos a facut, întelegem ca si noi am fost slujiti cu aceeasi dragoste. El a venit însa nu numai sa ne poarte de grija de nevoile noastre, ci sa si moara pentru noi, daruindu-ne viata vesnica!Cum Îi rasplatesti aceasta dragoste?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca m-ai iubit fara sa merit, si mi-ai daruit mai mult decât eu însumi puteam realiza, ajuta-ma sa-ti fiumultumitor si sa-Ti rasplatesc dragostea umblând în voia Ta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.