„Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria și pacea pe care o dă credința pentru ca… să fiți tari în nădejde!” (Romani 15:13)

Este mult mai simplu să te încrezi în Dumnezeu decât să nu te încrezi în El. Când te îndoiești de Dumnezeu, de Cuvântul Său și de promisiunile Lui, rămâi singur cu propriile tale planuri și argumente rezonabile atunci când trebuie să rezolvi anumite probleme. Drept consecință, devii stresat.

Stai o clipă și citește următoarele trei versete, apoi gândește-te cu atenție la semnificația lor: „cuvântul care le-a fost propovăduit, nu le-a ajutat la nimic, pentru că n-a găsit credință la cei ce l-au auzit. Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în „odihna” despre care a vorbit El” (Evrei 4:2-3). „Cine intră în odihna Lui, se odihnește și el de lucrările lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrările Sale” (Evrei 4:10).

„Veniți la Mine, toți cei trudiți si împovărați, și EU vă voi da odihnă (vă voi ușura, vă voi alina și vă voi împrospăta sufletele) (Matei 11:28).

Cum trebuie să te apropii de Dumnezeu? Prin credință! Biblia spune: „fără credință este cu neputință să fim plăcuți Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie să creadă că El este, și că răsplătește pe cei ce-L caută” (Evrei 11:6).

Asta înseamnă că atunci când vii la Dumnezeu, trebuie să crezi. Când crezi, vei primi bucuria și pacea Sa. Aceste două lucruri sunt voia lui Dumnezeu pentru tine; ele au fost cumpărate și plătite la cruce. Lucrarea lui Hristos s-a încheiat deja, și singurul lucru care mai trebuie împlinii este să crezi. Atunci Dumnezeu va răspunde și te va binecuvânta în orice vreme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.