02 Februarie

0
56

” Dupa cum trupul fara duh este mort, tot asa si credinta fara fapte este moarta.” Iacov 2:26

Multi dintre oameni înca nu stiu ca “Evanghelia” însemna o “veste buna”. Acestia considera o veste buna, numai atunci cînd sunt anuntati ca au cîstigat un examen , au fost promovati la servici , sau au cîstigat la loterie. Exista însa o veste buna pe care Dumnezeu ne-o comunica prin Cuvîntul Sau.

Aceasta poate fi sumarizata în trei versete : ” La început Dumnezeu a facut cerurile si pamîntul “. Gen 1:1; ” Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea , ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El , sa nu piara si sa aiba viata vesnica .” Ioan 3:16; si “sa iubesti pe Domnul , Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine însuti.” Luca 10:27.

De multe ori ni se pare ca trebuie sa cunoastem multa teologie pentru a percepe voia lui Dumnezeu. Aceste versete contin însa adevaruri simple care ne sunt suficiente pentru a percepe :cine este, ce a facut, ce ne-apromis si ce asteapta Dumnezeu de la noi.

Aceste adevaruri n-au nevoie de multa sustinere si argumentare, ci mai degraba trebuie sa fie crezute si împlinite în viata. Sunt oameni care petrec prea mult timp si irosesc prea multa energie în a cerceta si-a cauta dovezi pentru Cuvîntul lui Dumnezeu, în loc sa-l creada si sa-l aplice în trairea de fiecare zi. Numai cei ce sunt gata sa faca cest pas al credintei practice descopar comoara bogatiilor promisiunilor lui Dumnezeu continute de Cuvîntul Scripturii , si binecuvîntarile de care pot sa aiba parte.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa cred Cuvîntul Tau , pentru ca vestea buna a mîntuirii pe care acesta o contine , sa fie experienta trairii mele de fiecare zi. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.