01 Februarie

0
43

“Caci bunatate voiesc , nu jertfe , si cunostinta de Dumnezeu mai mult decît arderi de tot ! ” Osea 6:6

În cursul anilor cît a fost angajatul NASA, cercetatorul spatial Dr.Werner Von Brown, a primit foarte multe scrisori si carti postale de la oameni care credeau ca explorarea spatiului este împotriva vointei Creatorului. Angajatii NASA numeau aceste scrisori “Pamflete Scripturale”!

Prin aceste scrisori, savantii erau somati sa- si înceteze cercetarea si calatoriile spatiale , deoarece aceste actiuni erau considerate ambitii pagîne nebunesti, ce nu au nimic de-a face cu modul de gîndire si manifestare crestina.

Într-o zi o doamna a scris o scrisoare lui Von Brown , prin care îi arata ca Dumnezeu nu este deacord ca omul sa paraseasca pamîntul si sa zboare în spatiu. Pentru ca cercetatorul sa-i ia în considerare recomandarea , acea doamna i-a oferit un bacsis de 10 dolari pe care i-a trimis în acelasi plic. Surprins de scrisoarea acestei doamne si mai ales de modul în care aceasta încerca sa-l cumpere, Von Brown ce era un crestin devotat , i-a raspuns spunîndu-i:

Citesc Biblia din copilarie si am cautat todeauna sa-i descopar întelesul , dar n-am gasit niciunde în Cuvîntul Scripturii ca Dumnezeu ar fi împotriva zborurilor spatiale; dar am gasit multe pasaje prin care El este împotriva mituirii si-a folosirii darurilor pentru a-ti atinge scopurile personale !

Ca si crestini n-ar trebui sa fim împotriva cercetarii stiintifice si-a explorarilor spatiale, ci mai degraba ar trebui sa luptam cu apatia, plafonarea si ignoranta. Însusi apostolul Pavel ne îndeamna sa cercetam toate lucrurile si sa pastram ceea ce este bun ; iar fiecare dintre noi sa cunoastem largimea, lungimea , adîncimea si înaltimea dragostei lui Dumnezeu , pentru a ajunge plini de toata plinatatea Dumnezeirii.

Rug. Dumnezeul dragostei ; deschide-mi ochii mintii ca sa pot percepe minunea creatiei si lumineaza-mi ochii inimii ca sa pot experimenta maretia dragostei Tale .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.