02 Aprilie -MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU SALVARE

0
47

“Dumnezeu “¦ ne-a împăcat cu El prin Isus Hristos” (2 Corinteni 5:18)
MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU SALVARE
Tim Miller scrie: “Fiica mea de nouă ani Jennifer abia aștepta să mergem cu familia în vacanță. Dar s-a îmbolnăvit și mult așteptata zi petrecută la Sea World a fost înlocuită cu o noapte întreagă petrecută la spital în radiografii și analize de sânge. Spre dimineață, doctorul i-a spus fetiței mele epuizate că trebuie să i se mai facă încă o analiză, o puncție lombară. Procedura este dureroasă, au spus ei. Apoi doctorul m-a întrebat dacă doresc să rămân în încăpere. Am dat din cap, știind că nu puteam să o las pe Jennifer singură în timpul chinului. Doctorul a rugat-o pe Jennifer cu blândețe să-și dea jos hainele. Ea s-a uitat la mine cu modestia-i de copil ca și cum ar fi dorit să mă întrebe dacă e bine.

Apoi au urcat-o într-un mic balon. Mi-am acoperit fața în mâinile ei și am îmbrățișat-o. Când a intrat acul înăuntru a plâns. Pe măsură ce s-a amplificat durerea, a suspinat de mai multe ori: “Tată, tată, tată”, vocea ei devenind tot mai sinceră cu fiecare cuvânt. Era ca și cum spunea: “0, tată, nu poți face ceva?” Lacrimile mele s-au amestecat cu ale ei. Mi s-a frânt inima și am simțit că mi șe face rău. Pentru că o iubeam, îngăduiam să treacă prin cea mai dureroasă experiență din viața ei. În mijlocul puncției lombare, gândurile mi-au fugit la cruce. Prin ce durere de nespus au trecut Tatăl și Fiul; de dragul nostru”.

Dar datorită crucii lui Hristos, noi avem parte de:

a) împăcare: “Dumnezeu “¦ ne-a împăcat cu El”;

b) naștere din nou: “ați fost născuți din nou” (1 Petru 1:23);

c) înviere: “oricine vede pe Fiul”¦ Eu îl voi învia în ziua de apoi” (loan 6:40). Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru salvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.