01 Februarie

0
52

..Noi toti privim cu fata descoperita ca într-o oglinda, slava Domnului, si suntem schimbati în acelasi chip al Lui, din slava în slava, prin Duhul Domnului”. 2 Cor.3: 18

Episcopul Emerson Colow, a povestit ca odata a mers sa vada o piesa de teatru ce prezenta viata Domnului Isus. Piesa vizionata avea titlul : “Nascut pentru a fi rege “! In timpul spectacolului, punctul culminant a fost scena rastignirii. Cele trei Marii care L-au însotit pe Domnul Isus s-au apropiat si au discutat cu garda Romana ,cerînd voie fiecare sa-l slujeasca pe Domnul Isus în acele momente dificile.

Prima a venit maria, Mama Domnului . Aceasta a vorbit cu sutasul Roman cerînd permisiunea sa îngrijeasca ranile de pe trupul fiului sau. Garda însa a împins-o deoparte. Apoi a venit cealalta Marie; care a facut aceeasi cerere . Apropiindu-se de sutas ea a adaogat : “Pentru gloria Romei ” accepta-mi cererea ! Fara sa schiteze nici un gest , sutasul a refuzat-o si pe ea.

Cea de-a treia marie , a venit spre sutas avînd parul desfacut. Aceasta i-a spus în soapta : “marcelus , am fost prieteni de distractie de atîtea ori ; trebuie sa ma asculti “!Surprins de aceasta întîlnire neasteptata , o expresie deosebita a aparut pe fata lui Marcelus ,care plin de uimire a afirmat cu glas tare : “Maria Magdalena” ! Cum de te-ai schimbat ? În acele momente, Maria Magdalena s-a întors cu fata spre cruce spunînd : ” Nu eu m-am schimbat Marcelus” ! ci El mi-a schimbat viata !

Numai cei ce îl vad pe Domnul Isus asa cum este si înteleg ce pret a platit pentru iertarea pacatelor , traiesc prin credinta schimbarea vietii.!

Rug. “Dumnezeul Dragostei ; schimba-mi si viata mea si ajuta-ma sa privesc mai mult spre Tine “!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.