01 Martie – Lumea vizibilă și invizibilă

1
50

-“Lucruri, pe care ochiul nu le-a văzut, “¦ așa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” 1 Corinteni 2.9 –

Cu ajutorul telescoapelor moderne, astăzi putem vedea foarte departe în univers și observa corpuri cerești, despre care nu știam odinioară: sori uri­ași, miliarde de sisteme stelare, care conțin la rândul lor miliarde de stele și care se află la milioane ani-lumină depărtare unele de altele. ““ Dacă universul este atât de uriaș, cât de puternic trebuie să fie Creatorul său, care a chemat totul la viață și care menține toate!

În timp ce putem privi tot mai departe în creația vizibi­lă, Biblia dă posibilitate “ochiului credinței” să privească lumea invizibilă și veșnică a lui Dumnezeu. Fără Cuvântul lui Dumnezeu nu am ști ceva despre acea lume, nu am ști despre Dumnezeu și despre ceea ce a pregătit El în dra­gostea Sa mare pentru cei care prin credința în Fiul Său Isus Hristos au devenit copiii Săi.

Prin Biblie învățăm să judecăm totul prin lumina veșnici­ei. Atunci recunoaștem nu numai un pământ mărunt, ci și o lume pierdută. Omul nu este numai mărunt și trecător, ci și păcătos, vinovat în fața lui Dumnezeu, Creatorul său. Dar tot în Biblie citim: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică” (loan 3.16).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.