01 Martie

0
30

” De îndata ce a fost botezat, Isus a iesit afara din apa. Si în clipa aceea cerurile s-au deschis, si a vazut pe Duhul lui Dumnezeu pogorându-se în chip de porumbel si venind peste El.

Îmi place asa de mult acea întâmplare din viata lui Martin Luther, care în vremea în care a ajuns foarte descurajat si dezamagit de problemele vietii, îsi zicea mereu si mereu: ” nu voi da înapoi, pentru ca sunt botezat!”, “sunt cu adevarat botezat!”

Prin aceasta declaratie, el marturisea ca indiferent de ce i se întâmpla, este copilul lui Dumnezeu, având siguranta mântuirii.

Daca esti în una dintre aceste zile, încearca sa-ti vorbesti în acelasi fel, spunându-ti în adâncul sufletului tau: “sunt copilul lui Dumnezeu si parte a poporului Sau!” si reîmprospatarea acestei convingeri, îti va aduce mari binecuvântari.

Pentru ca suntem botezati si uniti cu Hristos, iar prin credinta am dobândit un nou statut spiritual si o noua relatie cu Dumnezeu Tatal, trebuie sa avem totdeauna o siguranta deplina, stiind ca nimeni si nimic nu ne poate smulge din mâna Celui care ne pastreaza.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu uit niciodata ca sunt copilul Tau, pentru a avea în orice vreme o siguranta deplina. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.