01 Martie

0
48

” Si noi toti am primit din plinatatea Lui, si har dupa har; caci Legea a fost data prin Moise, dar harul si adevarul au venit prin Isus Hristos.” Ioan 1:16-17

Se întîmpla uneori sa fim confruntati cu erori neasteptate, care ne complica evenimentele vietii. Un cofetar decorator a fost rugat de o tînara ce urma sa se casatoreasca , sa scrie pe tortul miresei de la nunta ei , textul Scripturii din I Ioan 4:18 . ” În dragoste nu este frica , ci dragostea desavîrsita izgoneste frica ”

Acel cofetar însa nu stia prea bine Biblia, de aceia în loc sa scrie textul din I Ioan 4:18, a scris textul din Ioan 4:18, ce continea mesajul : ” pentru ca cinci barbati ai avut, si acela , pe care îl ai acum, nu-ti este barbat”!

Mirele si mireasa n-au vazut “tortul miresei” decît atunci cînd acesta a fost adus în sala unde se desfasura nunta si sub lumina reflectoarelor, a camerilor de luat vederi si-a aparatelor de fotografiat, se pregateau sa-l taie si sa-l împarta invitatilor. Cînd au citit textul,mirii n-au mai avut puterea sa taie tortul, iar întreaga sarbatoare s-a transformat într-un mare esec datorita unei neînsemnate greseli.

Cofetarul nu tinuse cont de indiciul 1 dinaintea numelui Ioan si aceasta neglijenta a generat tot haosul care a urmat.

În Ioan 4:18 gasim marturisirea pe care Domnul Isus a facut-o despre Samariteanca pe care a întîlnit-o la fîntîna lui Iacov . Desi viata acesteia era o ruina , la Domnul Isus ea a gasit har , mila si îndurare.

Se poate ca si noi sa credem uneori ca Dumnezeu este departe si ca nimanui nu-i pasa de ceea ce suntem si de problemele prin care trecem. Sa nu uitam însa ca harul care care i-a fost oferit Samaritencei, ne este împartit si noua în aceiasi masura. Domnul Isus ne poate ierta greselile si pacatele , pentru ca sa avem parte de sarbatori fara emotii si de o viata plina de binecuvîntare.

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu atent la detaliile vietii pentru ca sa nu fac greseli si sa pot umbla în voia Ta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.