01 Mai

0
36

“și nu ne duce în ispită, ci izbăvește-ne de cel rău. Căci a Ta este împărăția și puterea și slava în veci. Amin!” Mat.6:13

Foarte mulți creștini au ajuns să se obișnuiască cu modul în care atacăDiavolul și chiar să se complacă în acțiunile vrăjmașului. De aceea, mulți dintre cei care zic că sînt credincioși, nu mai consideră atacurile Diavolului un pericol, ajungînd chiar să nu se mai roage pentru izbăvirea din cursele lui.

Această atitudine implică însă un risc foarte mare, fiindcă lupta împotriva Diavolului se cîștigă numai pe genunchi. Prin exemplul rugăciunii Tatăl Nostru, însuși Domnul Isus a căutat să ne arate cît de importantă este rugăciunea pentru izbăvirea din cursele celui rău.

Dacă îl iubim pe Dumnezeu, Sfînta Scriptură ne spune că trebuie să urîm răul, și să ne depărtăm de fărădelege. De aceea biserica din zilele noastre este chemată să aibă o mînie sfîntă față de păcat și o mare pasiune pentru lucrarea și slava lui Dumnezeu. Noi nu trebuie să lăsăm niciodată ca numele sau lucrarea lui Dumnezeu să fie dezonorate.

Neemia este pentru noi un bun exemplu în acest sens, fiindcă atunci cînd a fost ocărît de dușmani, în timp ce construia zidurile Ierusalimului, el s-a rugat și a cerut lui Dumnezeu ca ocara pe care a primit-o să cadă asupra capului dușmanilor săi: Neemia 4:4.

Știm că acest fel de rugăciune nu este o rugăciune obișnuită a unui credincios, dar atunci cînd cei răi discreditau numele lui Dumnezeu, aceștia trebuiau să fie opriți. De aceea, Neemia l-a rugat pe Dumnezeu să-și arate puterea și să dovedească acelor batjocoritori cine este în control. El a avut îndrăzneala să se roage în acest fel, fiindcă a știut că Dumnezeu este de partea poporului Său.

Îndemnul meu pentru tine în această zi este să nu glumești cu Diavolul. Roagă-te ca Dumnezeu să-ți înnoiască pasiunea pentru a lupta împotriva păcatului și a răului care ți-ar putea ieși în cale. Nu-ți subestima adversarul, ci luptă-te lupta cea bună, purtînd bătălia spirituală pe genunchi!

BIRUINțA ÎMPOTRIVA DIAVOLULUI SE CÎȘTIGĂ PE GENUNCHI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.