01 Mai

1
51

” Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin înnoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavîrsita.” Romani 12:2

Fiecare dintre noi este un unicat. Cercetînd amprentele oculare si digitale, nu vom putea gasi doua persoane identice. Si timbrul vocii si modul cum pronuntam cuvintele este unic. Chiar si personalitatea noastra si modul cum gîndim si interpretam lucrurile este diferit fata de-al celorlati semeni.

Aceasta unicitate pune în valoare frumusetea creatiei lui Dumnezeu, dar ne face cunoscut si faptul ca Dumnezeu ne iubeste într-un mod specific. Pentru fiecare dintre noi Dumnezeu îsi exprima dragostea într-un mod unic. Unuia îi daruieste o sotie frumoasa, altuia o sotie înteleapta, iar altuia o sotie harnica.

Desi darul lui Dumnezeu putem spune ca este acelasi, acesta are însa calitati diferite, care raspund întocmai nevoilor fiecaruia. Eu am început sa înteleg dragostea lui Dumneuzeu, pe cînd eram licean. Biserica de care apartineam, a organizat o întîlnire de tineret, unde am întîlnit-o pe sotia mea Carolyn.

Aceasta era o tînara frumoasa, care m-a acceptat asa cum eram. Prin ea, dragostea lui Dumnezeu a devenit pentru mine reala, iar viata mea din ziua în care am cunoscut-o s-a schimbat profund.

Prin comportamentul si atitudinile ei, am înteles mai usor iubirea, iertarea si harul lui Dumnezeu. Exemplul sotiei mele, m-a ajutat sa-mi predau viata Domnului Isus si sa-l urmez pe Dumnezeu cu credinciosie pîna astazi.

Care este exemplul pe care îl urmezi? Cei ce urmeaza exemplul celor credinciosi, se vor asemana cu Domnul Isus, pe cînd cei ce urmeaza exemplul celor pacatosi, se vor conforma chipului veacului acestuia.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; da-mi putere sa-i urmez pe acei ce calca pe urmele Fiului Tau, pentru ca sa ma aseman Tie. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Acelasi indemn l-am avut si eu prin sotia mea!Este interesant cum Domnul lucreaza,atunci cand credeam mai putin!Acum cand l-am marturisit in apa botezului,cand viata mea s-a schimbat in bine, alaturi de sotia mea, santem una!Pot sa spun ca Domnul m-a iubit si ma iubeste, si am simtit mana SA mereu!Acum urmeaza partea mea de facut.Indemnurile prin’misiune.ro’,au un impact bun si sper ca prin acest site,tot mai multi oameni sa vina la Uvantul Domnului!Domnul Isus sa va binecuvanteze si sa va-ntareasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.