01 Iunie

0
28


” Dar voi preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra prea sfânta , rugati-va prin Duhul Sfânt, tineti-va în dragostea lui Dumnezeu, si asteptati îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viata vesnica.” Iuda 1:20-21

În timpul unei curse automobilistice din Indiana, la cea de-al 83-lea tur de pista , unul dintre concurentii care conducea cursa, a ramas fara combustibil. Cand mai avea foarte putin pâna a trece linia de sosire si-a primi premiul cel mare, i-a murit motorul, fiindca nu mai avea combustibil!

Va imaginati ce durere a trait acel concurent, care mai avea doar atât de putin pentru a câstiga cursa si-a fost descalificat pentru ca n-a mai ajuns sa treaca linia de sosire?

Acelasi lucru se poate întâmpla însa si multor crestini care întrerup legatura cu Hristos, singurul ce ne poate da putere spirituala si ajutor pentru a ajunge pâna la capat.

Dupa cum nici o masina de curse nu poate câstiga o cursa fara combustibil, tot asa niciunul dintre noi nu poate avea reusita spirituala, daca Hristos nu este pe primul loc în viata si activitatile pe care le împlinim în fiecare zi.

Daca simti ca viata îti este searbada si nu mai ai putere pentru a mai face ceva, tot ce trebuie sa faci este sa-ti întaresti partasia cu Hristos si viata ta nu va mai fi la fel.

Rugaciune: Dumnezeul Dragostei; pentru ca sa pot ajunge cu bine la capat si sa primesc cununa ce mi-ai pregatit-o, ajuta-ma sa întaresc partasia cu Tine si sa ma încred deplin în ajutorul Tau. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.