01 Iulie – “NU AM PRIVIT NICIODATĂ ÎN SUS DE AICI!”

0
46

– Ridicați-vă ochii in sus, si priviții Cine a făcut aceste lucruri? Isaia 40:26 –

Prietenul meu Mark era pe terenul de golf unde mai jucase de multe ori. Deodată a exclamat către partenerii săi de joc:

“Priviți, ce priveliște minunată!” Dincolo de dunele aurii ale nisipului se desfășura o imagime minunată a Lacului Michigan, cu oglinda apelor albastre sclipind în lumina acelei veri splendide. De fiecare dată, înainte de a ajunge în acel punct specific, Mark fusese concentrat la joc și la problemele lui. Ochii îi fuseseră aplecați numai în jos. “Nu am privit niciodată în sus de aici!” a exclamat el.

Cuvintele lui m-au făcut să mă gîndesc la oamenii cărora Isaia le-a vorbit cu previziune profetică. Vor fi în exilul babilonian, departe de țară, într-o situație precară. Profetul îi sfătuiește să privească în sus, să-și ridice ochii în sus amintindu-și de maiestatea, puterea
și credincioșia Domnului Suveran peste totul.

Acest sfat este bun și pentru noi cei de azi. Uneori devenim atît de preocupați de dificultățile vieții, sau atît de copleșiți de anumite situații, că pierdem perspectiva lui Dumnezeu. Sîntem în locuri problemă care ne absorb interesul și ne limitează viziunea. Poate fi biroul unde lucrăm, sau prezența unei persoane dificile. Poate fi un pat de spital sau camera unde zăcem bolnavi. Sîntem descurajați și slăbiți. Dacă așa este, atunci avem nevoie să privim în sus și să vedem din nou grandoarea și puterea Dumnezeului nostru atotputernic. Să nu ajungem să spunem vreodată: “Niciodată n-am
privit în sus din locul acesta!” ““ D.C.E.

De vezi ce minuni poate Domnul să facă Privind în jur la toate cele create, încrede-te atunci în puterea-I divină; Sigur te va trece cu bine prin toate. – D.J.D.

Unii oameni văd mai multe lucruri ale lui Dumnezeu plimbîndu-se în jurul casei, decît văd alții făcînd călătorii împrejurul lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.