01 Aprilie

0
40

“Fiule, dacă niște păcătoși vor să te amăgească, nu te lăsa câștigat de ei!” Prov.1:10

Dacă cineva ar goli un coș cu gunoi urât mirositor în dormitorul familiei voastre, cu siguranță va-ți enerva, nu-i așa? Cu toate acestea, tot mai multe familii acceptă în fiecare zi gunoaiele lumii în căminele lor, fără niciun fel de reacție!

Știți că, o familie obișnuită din zilele noastre are în casă: 3 televizoare, 3 aparate de radio, 2 CD playere, un computer, 2DVD playere și un sistem pentru jocuri video? Toate acestea ne arată că o mulțime de impurități și păcate ale acestei lumi pătrund zi de zi în familiile noastre prin aceste canale.

Datorită acestui fapt, în mintea copiilor noștri se acumulează scene păcătoase și multă depravare. Cel mai bun sistem de control asupra acestor gunoaie nu este cel de selecție a filmelor, a cuvintelor nepotrivite sau a jocurilor electronice. Cel mai bun sistem de control ar trebui să fiți voi, părinții: mama și tata !

De ce? Fiindcă este datoria voastră, în calitate de părinți să protejați puritatea copiilor voștri.

Veți reuși să vă împliniți această misiune, doar atunci când veți stabili reguli clare și veți impune limite categorice privind programele media, folosirea computerului, stilul hainelor cu care copiii voștri se îmbracă și prietenii cu care aceștia își petrec timpul.

Ca să ne atenționeze de acest pericol, apostolul Petru spune: “Fiți treji, și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește, și caută pe cine să înghită.” 1 Pet.5:8

Dacă doriți să luptați lupta cea bună a credinței, trebuie să faceți tot ce atârnă de voi pentru a proteja puritatea copiilor voștri, chiar dacă deciziile pe care le veți lua nu vor fi totdeauna pe placul acestora.

De aceea, în această zi vă încurajez să vă rezervați un timp, când să analizați cu mare atenție lucrurile pe care le lăsați să intre în căminele voastre. Luați apoi orice măsură care se impune, pentru ca în acest fel, copiii voștri să fie protejați de toate gunoaiele lumii.

FAMILIILE ÎNțELEPTE TRĂIESC ÎN CURĂțIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.