Ce loc oferi Domnului ?

1
52

Cînd într-o biserica a fost anuntata o sceneta, în fata, a iesit doar un singur tînar care purta un telefon. Acesta s-a asezat în fata amvonului si l-a prefigurat pe pastorul bisericii, care a purtat o conversatie telefonica. Cînd telefonul a sunat , pastorul prefigurat de tînar a ridicat receptorul , dupa care a avut loc urmatoarea conversatie :

Vocea din receptor : Buna dimineata !

Pastorul : Multumesc domnule ; pot sa va ajut cu ceva ?

Vocea din receptor : Harul si pacea sa fie cu tine !

Pastorul : Domnule; daca aveti nevoie de asistenta sociala sau de consiliere spirituala, va pot recomanda o fundatie intitulata “Calvarul” , ce împlineste aceasta slujire si este numai la trei blocuri de biserica noastra.

Vocea din receptor: Eu n-am nevoie de cosultatie ci am ceva pentru tine si biserica ta !

Pastorul : Da va ““nteleg ; dar acum sunt foarte ocupat ; de aceea va rog sa nu deranjati !

Vocea din receptor : Nimeni n-ar trebui sa fie asa de ocupat încît sa nu-si faca timp sa ma primeasca; as vrea sa-ti vorbesc tie si bisericii tale !

Pastorul : Oh Domnule ; Ce grup din biserica reprezentati ? Cine va trimis si cine se angajeaza sa va sustina ?

Vocea din receptor : Am fost trimis de Tatal meu, si am ceva important sa spun tuturor din partea Lui.

Pastorul : Ma bucur sa aud asta; dar avem deja un serviciu foarte încarcat astazi .Am tiparit deja programul si nu mai putem schimba nimic în ultimul minut !

Vocea din receptor: Membrii bisericii tale s-ar bucura sa ma asculte, pentru ca am asa de multe sa le spun !

Pastorul: Îmi pare foarte rau domnule ; subiectul nostru pentru aceasta duminica este “Cum sa-L primesti pe Hristos” ! Nu stiu daca subiectul pe care îl aveti, s-ar potrivi cu al nostru ! Asa cum v-am spus deja , suntem o biserica cu un pogram foarte încarcat. Sa va spun numai ceea ce s-a întîmplat în aceasta saptamîna : Luni dimineata am avut antrenament pentru fotbal, iar seara , sora Sara Jones , ne-a prezentat cele mai frumoase diapozitive cu aspecte din viata ei. Marti am avut un program în oras : tinerii si adolescentii bisericii au mers la scating si pentru a se da cu rolele. Miercuri seara cei mai în vîrsta au venit la biserica la cercul de lucru manual, iar dimineata, barbatii au avut “Micul dejun cu rugaciune “!

Vedeti; toate astea s-au întîmplat numai pîna miercuri ! Sfîrsitul de saptamîna a fost si mai încarcat. Dupa cum usor va puteti da seama programul nostru este plin. Dar daca aveti o persoana de contact, sau pe cineva care va reprezinta, va rog sa ne contacteze cîndva la toamna ; se poate ca atunci sa avem vre-o fereastra în program !

Pe cînd pastorul astepta sa continuie, vocea n-a mai dat nici un raspuns , de aceia pastorul a intervenit :

Pastorul ; Domnule ; Domnule ! Ce s-a întîmplat Domnule ?

Domnul Isus plecase ! A venit la ai Sai si ai Sai nu L-au primit, pentru ca pastorul avea un program prea încarcat , iar biserica era prea angajata în ceea ce nu merita !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.